Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zvěřina

Přidat recept
ZVĚŘINA
Králík na divoko

Králík na divoko

Potřebné ingredience

Ingredience bobkový list 4 kusy česnek 10 stroužků, králičí maso 1 kg nové koření 10 kusů olej 3 lžíce pepř celý 3 kusy, pepř černý 1, špetka sůli, 1 lžička tymián ,zelí hlávkové

Postup přípravy

Postup přípravy
Králíka umyjeme pod tekoucí vodou, osušíme ubrouskem. Cibuli a česnek nakrájíme na hrubo. Králíka osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran v pekáči,…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kachna pečená

Kachna pečená

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 kachna o váze asi 2 kg sůl kmín (majoránka) 50 g másla vývar na podlévání

Postup přípravy

Kachnu dobře opláchneme zevnitř i na povrchu, necháme okapat a osušíme. Potom ji uvnitř i na povrchu osolíme a posypeme kmínem. Aby při pečení nevysychala, je dobré naříznout…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
PEČENÁ HUSA

PEČENÁ HUSA

Potřebné ingredience

1 ks husy (cca 2 kg) 30 g soli 2 g kmínu voda pekáč

Postup přípravy

1. Očištěnou a opláchnutou husu mírně osolíme na povrchu i uvnitř
2. Okmínujeme ji a vložíme do pekáče
3. Husu podlijeme trochou vody a zaklopenou upečeme, při teplotě…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
SKOPOVÉ NA ČESNEKU

SKOPOVÉ NA ČESNEKU

Potřebné ingredience

Skopoví, 2 poličky česneku ,olej ,koření na zvěřinu,2 skleničky ervené víno

Postup přípravy

Skopoví opláchneme ve studené vodě,dáme na pekáč s olejem okořeníme a rozmačkáme 2 paličky česneku podlijeme vínem a dáme péct na 2,5 hodiny.Nakonec dávám máslo.



Zobrazit více...

Kategorie