LUŠTĚNINY
Zobrazit více...
Červená čočka s opečenou zeleninou
Potřebné ingredience
červená čočka neloupaná, papriky, cibule, cuketa, rajčata, olej, sůl
Postup přípravy
červenou čočku namočíme a pak uvaříme do měkka, na pávni si na trošce oleje opečeme na drobno pokrájenou cibuli, pak přidáme na drobno papriku, cuketu a až ke konci rajčata. pak…
LUŠTĚNINY
Zobrazit více...
Slaný zapečený jahelník
Potřebné ingredience
jáhly, šunka, sýr, brokolice, paprika, rajčata, vajíčka, na fotce je místo červstvé zeleniny použita makedonská směs od bonduelle, ale čerstvá zelenina je lepší :-)
Postup přípravy
jáhly několikrát propereme v horné vodě, pak uvaříme (cca 20 minut), v zapékací misce smícháme se šunkou, sýrem a zeleninou (brokolici malinko nejprv spaříme) spojíme vajíčkama a…