Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí s mrkví pod bramborovou peřinou

Dušené hovězí s mrkví pod bramborovou peřinou

Potřebné ingredience

500g hovězího masa na dušení, 500g /i více/ mrkve na kolečka, 250g rajčat nakrájených na čtvrtky, 1 cibule, 500g (dle počtu strávníků i více) brambor, 20 dkg sýru čedar /ten je nejlepší/ nebo gouda nebo parmazán, worchesterová omáčka, trošku tymiánu (dělala jsem i bez něj), olej, sůl, pepř, trošku hladké mouky.

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na kostky jako např, na guláš, obalíme je v hladké mouce, do které jsme zamíchali sůl a pepř. Na hluboké pánvi si rozehřejeme olej, dáme tam maso, prudce…

Zobrazit více...

Kategorie