Zobrazit přihlášovací formulář
CHUŤOVKY
Buřty na pivu

Buřty na pivu

Potřebné ingredience

8 špekáčků 4 cibule sladký kečup černé pivo

Postup přípravy

Špekáčky oloupeme, podelně nakrojíme a vložíme do nich na kolečka nakrájenou cibuli. Naskládáme do pekáčku. Cibule co nám zbyla přihodíme také do pekáčku. Zalijeme kečupem (stačí…

Zobrazit více...
SALÁTY, ZÁLIVKY
Jarní salát

Jarní salát

Potřebné ingredience

5 rajčat,
5 paprik,
20dkg eidamu,
20dkg gothaje,
majolku,
sůl,
pepř

Postup přípravy

Rajčata, papriky, eidam, gothaj rozkrájíme na kostičky. Přidáme majolku, sůl, pepř a zamícháme. Množství paprik, rajčat, salámu a sýra si každý může dát podle libosti,já dělám,aby…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí řízky zapečené s brambory, smetanou a sýrem

Kuřecí řízky zapečené s brambory, smetanou a sýrem

Potřebné ingredience

4 kuřecí řízky,
brambory,
2 smetany ke šlehání (kupuji rama na vaření),
20dkg plátkového sýra eidam,
sůl,
pepř

Postup přípravy

Připravíme si plech nebo mísu,kam skládáme na kolečka oloupané brambory. Když přikryjeme dno osolíme, opepříme a pokládáme plátky naklepaných osolených kuřecích řízků. Na řízky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso v hořčicovém těstíčku

Maso v hořčicovém těstíčku

Potřebné ingredience

6 plátku kotlet,
2 vejce,
1 lžičku soli,
1 lžičku pepře,
2 lžičky sojové omáčky,
2 lžičky solamylu,
2 lžičky obyč.hořčice

Postup přípravy

Do rozšlehaného vejce přidáme sůl, pepř, sojovku, solamyl a hořčici. Naklepané maso do něj naložíme nejlépe den před smažením. Jako příloha hranolky.

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí řízečky v těstíčku

Kuřecí řízečky v těstíčku

Potřebné ingredience

5 kuřecích řízků,
hladkou mouku,
vejce,
trochu piva,
nastrouhaný eidam,
trochu kari,
2 lžičky solamylu

Postup přípravy

Kuřecí řízky nakrájíme na menší kousky,které rozklepeme. Do rozšlehaného vejce přidáme trochu piva, nastrouhaný sýr, trochu kari, sůl, pepř, solamyl. Hladkou mouku přidáváme dokud…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
Plněné vejce

Plněné vejce

Potřebné ingredience

5 vařených vajec
1/2 rohlíku (namočený ve vodě)
šnětlík
1-2lžičky plnotučné hořčice
sůl
vejce
hladkou mouku
sktrouhanku
pepř

Postup přípravy

Uvařená vejce oloupeme ze skořápky. Vejce rozřízneme na dvě půlky a vyndáme žloutek. K vydlabaným žloutkům přidáme sůl, pepř, vyždímaný rohlík, šnětlík a hořčici. Zamícháme a…

Zobrazit více...

Kategorie