Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Polévky

Přidat recept
POLÉVKY
♠♠♠♠  HOVĚZÍ VÝVAR SE STROUHÁNÍM ♠♠♠♠

♠♠♠♠ HOVĚZÍ VÝVAR SE STROUHÁNÍM ♠♠♠♠

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ ŽEBRO NEBO HRUDÍ,MRKEV ,CELER,PETRŽEL,PETRŽELKA KUDRNKA,HRUBÁ MOUKA,VAJÍČKO,SŮL

Postup přípravy

1// MASO SI UVAŘÍM DO MĚKKA
2// ZELENINU SI NAKRÁJÍM NA KOSTIČKY NEBO NA NUDLIČKY (MRKEV ,CELER,PETRŽEL)
3// KDYŽ MÁM MASO VAŘENÉ TAK DO VÝVARU PŘIDÁM ZELENINU A UVAŘÍM

Zobrazit více...
POLÉVKY
♣♣♣♣ MOJE GULÁŠOVÁ POLÉVKA ♣♣♣♣HNED JE PRYČ JE TO VELKÁ DOBROTA

♣♣♣♣ MOJE GULÁŠOVÁ POLÉVKA ♣♣♣♣HNED JE PRYČ JE TO…

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ PŘEDNÍ NEBO ZADNÍ,CIBULE,SÁDLO, SŮL,PEPŘ,ČESNEK,SLADKÁ PAPRIKA(MLETÁ),HLADKÁ MOUKA,MAJORÁNKA,BRAMBORY,MRKEV,CELER,PETRŽEL

Postup přípravy

1/ MASO SI NAKRÁJÍM NA MALÉ KOSTIČKY
2/ NA LŽÍCI SÁDLA SI ORESTUJI NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULKU DO ZALATOVA
3/ PŘIDÁM MASO A ORESTUJI AŽ PAK TROCHU OSOLÍM A OPEPŘÍM (ŠTÁVA Z…

Zobrazit více...
POLÉVKY
♠♠♠ Slovenská fazolačka podle mojí babičky ♠♠♠

♠♠♠ Slovenská fazolačka podle mojí babičky ♠♠♠

Potřebné ingredience

velké fazole (bílé nebo fialové) Nesmí být naložené nebo z konzervy,uzené maso,brambory,mrkev,celer,petržel,cibule,sladká paprika,sůl,pepř,hladká mouka,sádlo,čenek,majoránka

Postup přípravy

♥♥♥ MOJE BABIČKA BYLA SLOVENKA A TUTO POLÉVKU MĚ NAUČILA ONA JE NAPROSTO PERFEKTNÍ♥♥♥
1/ fazole si mamočím přes noc do vody pak je zvlášť uvařím a scedím
2/ uvařím si uzené…

Zobrazit více...
POLÉVKY
MOJE KULAJDA S LIŠKAMI A ZASTŘENÝMI VEJCI

MOJE KULAJDA S LIŠKAMI A ZASTŘENÝMI VEJCI

Potřebné ingredience

BRAMBORY,SMETANA 30%,MÁSLO,HLADKÁ MOUKA,SŮL,ZELENINOVÝ BUJON,OCET,LIŠKY,KOPR,MLÉKO,VEJCE

Postup přípravy

MÁSLO SI ROZPUSTÍME V HRNCI A UDĚLÁME JÍŠKU ZALIJEME MLÉKEM A PŘIDÁME KOPR A OŠKRABANÉ BRAMBORY NA KOSTIČKY NAKRÁJENÉ.pŘIDÁME ZELENINOVÝ BUJON,SŮL A LIŠKY.NECHÁME UVAŘIT BRAMBORY…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a těstovinami

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a těstovinami

Potřebné ingredience

Hovězí žebro,voda,sůl,maggi,zelenina do polévky,asi 50dkg vepřových jater,sůl pepř,olej,hladká mouka,majoránka,vejce,česnek,strouhanka. petrželka

Postup přípravy

Hovězí žebro dáme do papiňáku s troškou soli a maggi.Uvaříme do měka.Mezi tím si nakrájíme čerstvou zeleninu do polévky.
Játra si mamixujeme nebo naškrabeme na prkénku.Přidáme…

Zobrazit více...

Kategorie