Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Králičí maso

Přidat recept
KRÁLIČÍ MASO
Králík na smetaně (zajíc po perštátsku)

Králík na smetaně (zajíc po perštátsku)

Potřebné ingredience

1zajíc / králík 100g másla na opečení (dávám od oka, přiměřeně) 2 cibule (1velká nebo 2 menší) sůl pepř tymián - dodá tomu výbornou chuť hladká mouka - na obalení 250ml šlehačky 30% a víc!!! jinak se vám zdrcne (šlehačky dávám 350ml - aby bylo víc omáčky a ještě přidávám tak 40ml vody) + můžete přidat houby, rajčata, papriky, pórek, možná i kořenovou zeleninu, ale to mi moc nejede (pak byste z toho měly svíčkovou)

Postup přípravy

Zajíce naporcujeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme v rozpáleném másle ze všech stran.
Maso vložíme do zapékací mísy nebo pekáče, proložíme cibulí nakrájenou na…

Zobrazit více...

Kategorie