RÝŽE A TĚSTOVINY
Zobrazit více...
Bramborové noky se zelím a klobásou (kuřátkem) - zase…
Potřebné ingredience
***bramborové noky (1-2 balení po 500g) - můžete i vyrobit vlastní noky, ale nevím jestli se Vám s tím chce patlat***; ***klobásky 300-400g (my dáváme buď nějakou pikatnější čabajku, nebo něco na způsob maďarských klobás, jde i ostravská)***; ***1 velká sklenice sterilovaného zelí 660g (zase klidně můžete nakrouhat svoje čerstvé zelí a podusit, udělat si ho zvlášť)***; ***gulášové koření (nebo směs koření Argentina, či směs na grilované kuře atd.)***
Postup přípravy
nakrájíte klobásku na kolečka, na pánvi (nejlépe teflon) orestujeme zcela bez tuku, stejně pustí trochu omastku, po osmahnutí lehce do křupava, přidám dvě vrchovaté lžičky koření,…