Zobrazit přihlášovací formulář
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Cukroví 2013

Cukroví 2013

Potřebné ingredience

Těsto na pařížské rohlíčky: 30dkg hladká mouka, 22 dkg másla, 10 dkg ořechy mleté, 15 dkg cukr moučka, 2 dkg kakaa Krém na pařížské: Svařit celou 250 ml 30% šlehačku s 100g čoko na vaření,nechat den v lednici,pak zašlehat do celého másla a přidat dle chuti cukr. Recept na skořicové oválky: 380 g hl.mouky 120g cukru moučka 1 vanilk.cukr 1 vejce 250g másla cca 1 lžička skořice zadělat těsto,vyválet,vykrájet oválky. Krém do košíčků: 1 slazené salko vyšlehat s 1/2 másla a přidat mleté ořechy; Išelské dortíčky: 210g hl.mouky, 1 žloutek, kakao, 80 mletých ořechů, 140 g másla, 70 g cukru; Ořechové čtverečky 100 g másla, 240 g hl. mouky, 1 žloutek, 70 g mletých ořechů

Postup přípravy

Pařížské rohlíčky plním do formiček rohlíčků mini, jsou vynikající i nenaplněné, např. jen zdobené čokoládou.Náplň na pařížské:Svařit čokoládu se šlehačkou den předem. Vložit na…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
velikonoční linecké

velikonoční linecké

Potřebné ingredience

210 g hladká mouka 140 g máslo 70 g cukr citr.kůra 1-2 žloutky

Postup přípravy

Zpracovat těsto a vykrájet tvary,polít čokoládou,zdobit dle fantazie.

Zobrazit více...

Kategorie