Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Swedish PRINSESSTÅRTA - dort Princezna

Swedish PRINSESSTÅRTA - dort Princezna

Potřebné ingredience

Pudinkový krém: Uvaříme si jeden lískooříškový pudink a necháme zcela vychladnout. Půlku másla si vyšleháme se lžící cukru a postupně, za stálého šlehání, přidáváme pudink. Korpus: 4 velká vejce pokojové teploty, 225g cukru, 70g mouky, 65g kukuřičného nebo bramborového škrobu, 1lž PDP, špetka soli, strouhanka na vysypání formy, Dále budeme potřebovat: necelých 300g marcipánu (můj recept na mléčný marcipán http://dobrotydulinka.blogspot.cz/2013/06/mlecny-marcipan.html ), potravinářské barvivo, 400ml smetany ke šlehání (2 balení), 2 ztužovače šlehačky (nemusí být, ale pro jistotu, když budeme dort potahovat), Šlehačku ušleháme se ztužovači a jednou lžící cukru. Marmeládu (smíchané 3PL brusinkové a 3PL jahodové)

Postup přípravy

...

Zobrazit více...

Kategorie