HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
"Stroganov" vynikající
Potřebné ingredience
500g_roštěnky / 2ks_cibule / 150g_žampionu(v plechovce) / 2dcl_bílého_vína / 3-4lžice_hl.mouky / 2lžičky_hořčice / 250ml_smetany_ke_šlehání / sádlo / sůl / pepř / vývar _dle_potřeby / kopr / tatarka /
Postup přípravy
Maso pokrajíme na kousky orestujeme,osolíme,opepříme a odstavíme pod pokličkou.
Na druhé pánvi zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli,přidáme okapané žampiony,krátce orestujeme…
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Kuřecí maso s nivou
Potřebné ingredience
500g_kuřecích prsíček / 200g_sýru Niva / 150g_šunky nebo anglické slaniny / smetana / sůl / pepř / sádlo,olej /
Postup přípravy
Šunku nebo anglickou slaninu nakrájíme na proužky,slabě orestujeme,přihodíme maso nakrájené na kousky nebo hranolky,opepříme,osolíme a orestujeme do měkka.
Přihodíme na kostky…