Zobrazit přihlášovací formulář
HOVĚZÍ MASO
"Stroganov" vynikající

"Stroganov" vynikající

Potřebné ingredience

500g_roštěnky / 2ks_cibule / 150g_žampionu(v plechovce) / 2dcl_bílého_vína / 3-4lžice_hl.mouky / 2lžičky_hořčice / 250ml_smetany_ke_šlehání / sádlo / sůl / pepř / vývar _dle_potřeby / kopr / tatarka /

Postup přípravy

Maso pokrajíme na kousky orestujeme,osolíme,opepříme a odstavíme pod pokličkou.
Na druhé pánvi zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli,přidáme okapané žampiony,krátce orestujeme…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí maso s nivou

Kuřecí maso s nivou

Potřebné ingredience

500g_kuřecích prsíček / 200g_sýru Niva / 150g_šunky nebo anglické slaniny / smetana / sůl / pepř / sádlo,olej /

Postup přípravy

Šunku nebo anglickou slaninu nakrájíme na proužky,slabě orestujeme,přihodíme maso nakrájené na kousky nebo hranolky,opepříme,osolíme a orestujeme do měkka.
Přihodíme na kostky…

Zobrazit více...

Kategorie