Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka v hořčicové omáčce dle Zdeňka Polhreicha, výborná!!!

Vepřová panenka v hořčicové omáčce dle Zdeňka…

Potřebné ingredience

vepřová panenka, na marinádu: 180ml olivového oleje, 60ml bíleho vína, 3 stroužky česneku, jemně nasekané, sůl na omáčku: 250ml smetany ke šlehání, 180ml bílého vína, 2 jarní cibulky (šalotky) na jemno nasekané), 50ml ostré hořčice, sůl a čerstvě namletý pepř

Postup přípravy

Den dopředu si maso naložíme do marinády: do mísy nalejeme všechny potřebné přísady a panenku do ní položíme, zakryjeme a necháme do druhého dne v lednici.
Panenku vyndáme z…

Zobrazit více...

Kategorie