BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Květákové karbanátky
Potřebné ingredience
Květák, salám, sýr, vejce, cibule, sůl, pepř, majoránka, kmín, strouhanka
Postup přípravy
Uvaříme si menší květák v osolené vodě do poloměkka a necháme ho vychladnout. Poté ho nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli a salám nakrájíme na drobné kostičky a sýr…
BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Zapečené brambory se špenátem a nivou
Potřebné ingredience
400 g brambor, 200 g špenátu, česnek, niva, olej, sůl, pepř, 100 ml smetany ke šlehání
Postup přípravy
1. Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka. Zchladlé je oloupeme a nakrájíme na plátky.
2. Na malém množství oleje necháme zavadnout opraný a nakrájený špenát, přidáme česnek,…