POMAZÁNKY
Zobrazit více...
Čertova pomazánka
Potřebné ingredience
Velký uzenáč nebo uzená makrela, 50 g majolky, 2 natvrdo vařená vejce, sladkokyselá okurka,
paprika sterilovaná v oleji, kousek cibule, hořčice, citronová šťáva, sůl
Postup přípravy
.
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí…
POMAZÁNKY
Zobrazit více...
Bulharská pomazánka
Potřebné ingredience
300 g dietního salámu, malý rajský protlak, malá tatarská omáčka, kyselá okurka, cibule
Postup přípravy
.
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.