Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Japonské kuřecí karí

Japonské kuřecí karí

Potřebné ingredience

slunečnicový olej 500 g kuřecích čtvrtek 1 cibule 2 stroužky česneku AQ 1 lžíce zázvoru 1 lžíce žluté kari pasty 400 ml slepičího vývaru AQ 100 g zelených fazolek AQ jasmínová rýže AExc

Postup přípravy

V pánvi rozpalte asi 1/2 lžíce oleje a ze všech stran na něm opečte kuřecí kousky pěkně dozlatova. Dejte je stranou, na tuk vsypte cibuli, česnek, zázvor, přidejte další 1/2 lžíce…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
rohlíky,houstičky apod....

rohlíky,houstičky apod....

Potřebné ingredience

500g hladký mouky 1-2 žloutky 370ml mléka 30ml oleje 30g droždí špetka cukru 3/4 lžičky soli

Postup přípravy

vše dáme do pekárny a necháme vykynout,po vykynutí uděláme rohlíky,housky nebo podle vaší fantazie:-)necháme ještě kynout na plechu asi 20 min. potřeme buď jen bílkem nebo…

Zobrazit více...

Kategorie