Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička na houbách

Krkovička na houbách

Potřebné ingredience

Vepřové maso Doba přípravy: 1hod. Počet porcí: 4 Suroviny: 4 plátky krkovičky 1 cibule 2 hrsti sušených hub(namočených) houbový vývar sůl pepř 2 lžíce kečupu (nemusí být) 2 lžičky sladké papriky olej mouka hl. na zahuštění

Postup přípravy

Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji osmažíme do růžova nakrájenou cibuli nadrobno, přidáme plátky masa a orestujeme. Zasypeme paprikou a zalejeme horkou vodou. Přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová játra na kmíně se šunkovou rýží-z pořadu kluci v akci

Vepřová játra na kmíně se šunkovou rýží-z pořadu kluci…

Potřebné ingredience

4 porce\\r\\n\\r\\n\\r\\n800 g vepřových jater\\r\\n 100 g uzeného špeku\\r\\n 1 větší cibule\\r\\n hladká mouka na zaprášení\\r\\n sádlo\\r\\n drcený kmín\\r\\n sůl\\r\\n bílý pepř\\r\\n asi 0,5 l masového vývaru na podlití\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\nšunková rýže\\r\\n500 g vařené rýže\\r\\n 100 g šunky\\r\\n 50 g másla\\r\\n sůl

Postup přípravy

Vepřová játra očistíme a nakrájíme na nudličky, opepříme, okmínujeme a zaprášíme moukou.\\r\\n\\r\\n Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Na troše sádla vypečeme nejdříve špek,…

Zobrazit více...

Kategorie