Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Chuťovky

Přidat recept
CHUŤOVKY
Děsivé prsty...na slano...s postupem

Děsivé prsty...na slano...s postupem

Potřebné ingredience

Dloho jsem hledala recept , který bych mohla na tyto prsty použít. Mám je v originále pouze na sladko! Našla jsem ho zde na mmb od paní , co má ID 355 . Trochu jsem těsto přisolila a jinak jsem udělala přesně podle receptu. Mohu říci, že se s těstem skvěle pracuje a výsledek potom stojí za to !!! :o))

Postup přípravy

Protože si stále píšete o recept, přikládám jej k fotce.Snad se pani nebude zlobit .Radím víc osolit !!! POTŘEBNÉ PŘÍSADY # 400 g polohrubé mouky, 200 g tuku (Hera), 200 g…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Dámy...musím se tu pochválit ... moje sýrová účtenka !!!

Dámy...musím se tu pochválit ... moje sýrová účtenka !…

Potřebné ingredience

Dnes jsem pro švagra udělala půllitr ...dort na slanný způsob ...mám ho v albíčku a večer mne napadlo k ní udělat i účtenku ze sýra !!! Dala jsem se do toho a protože je mu 36 let, udělala ceny v eurech, aby mi to vyšlo na součet 36euro.Budvar pije a oslava za zhruba 1000,-kč je taky reálná. ( No co , tak se moc nerozšoupl !!! ) :o) Mimochodem ta eura byl nápad mého muže! Má dnes nějaký myšlenkový den, protože jinak většinou neví !!! Práci ale nechal ( jako vždy )na mé maličkosti !

Postup přípravy

Roztavený sýr , oříznutý do tvaru účtenky. Půl hodiny hledání na internetu , jak účtenka od Budvaru vypadá. Internet mne dnes naštval, protože mou práci pořád sabotoval !!! Pak…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Můj první slaný dort-půllitr

Můj první slaný dort-půllitr

Potřebné ingredience

Bylo to mnohem jednodušší, než jsem čekala. Jen vymyslet jak na to , ale s inspirací na mmb...hračka!!! Ale pak jsem přišla na nápad a udělala k němu i hospodskou účtenku ... viz foto v albíčku !!!

Postup přípravy

viz foto níže:

Zobrazit více...

Kategorie