SALÁTY, ZÁLIVKY
Salát s tuňákem
Potřebné ingredience
65g římského nebo ledového salátu, 65g rajčat, 50g kukuřice (konzerva), 1 vejce, 70g tuňák ve vlastní šťávě, 1 kávová lžička olivového oleje. Toto množstí je na 1 porci, která má cca 1130 Kj.
SALÁTY, ZÁLIVKY
Zobrazit více...
Sálat s rukolou - tip na lehkou večeři
Potřebné ingredience
35g rukola, 35g mrkev, 35g kukuřice (konzerva), 55g rajče, 30g kuřecí maso, 1PL olivového oleje. Toto množství je pro jednu osobu a má cca 800 Kj.
Postup přípravy
Na talíř narovnáme postupně všechny suroviny, nakonec kuřecí maso a podáváme. Lze přidat i nějaký dresing, ale tím se zvyšuje energetická hodnota.