Zobrazit přihlášovací formulář

Hledáte ideální místo pro dovolenou s dětmi? Navštivte Hotel Duo!

  • Publikováno:
Hledáte ideální místo pro dovolenou s dětmi? Navštivte Hotel Duo!

Komerční sdělení

Čerstvý horský vzduch a kouzelná příroda v Beskydech. Příjemný hotel, kde nabízí animační program pro rodiny s dětmi. Možnost uvolnit si tělo i mysl, ale i zažít aktivní dovolenou s celou rodinou. Konečně jste našli lék na pracovní vypětí a domácí starosti.

Děti mají na Hotelu Duo pobyt zdarma! A navíc je zde první prázdninový týden zaměřen na pobyty s předškolními dětmi s možností zkrácených pobytů – ideální způsob jak zahájit prázdniny .

Využijte 10% SLEVU z pobytu
pro registrované uživatele Mimibazaru

Děti před Hotelem Duo

Letošní téma animačního programu je „Z pohádky do pohádky“. To znamená, že děti pod vedením zkušených animátorů absolvují každý den jiné dobrodružství inspirované příběhy nejpopulárnějších pohádkových bytostí. Nechybí samozřejmě ani oblíbené večerní bubnování u ohně s opékáním špekáčků, stezka odvahy, dětský karneval nebo sportovní odpoledne.

Bubnování

Ale na Hotelu Duo myslí i na to, jak zabavit dospělé! Sportovní turnaje v tenisu a volejbalu, organizovaný ranní výběh po značených běžeckých trasách nebo večerní párty v PEKLE „Vinyl & retro music klubu“ spojená s degustací ušlechtilých destilátů a pouštěním černých desek. Každý den taky aquaerobik, volný vstup do fitness a jednou za týden večerní koupání při svíčkách.

A když se děti účastní animačního programu, tak mohou rodiče vyrazit na tůru po beskydských hřebenech nebo jít relaxovat na masáž či kosmetiku do nádherného wellness centra s vnitřním bazénem a saunovým světem. Z široké nabídky masáží si vybere určitě každý a speciálně pro ženy jsou určeny kosmetické procedury a tělové rituály Sothys Paris.

Pohled od hráze

Hotel Duo je unikátní svou klidnou polohou a velkým areálem s venkovním bazénem a kurty na tenis a volejbal. V lanovém parku, na trampolíně nebo prolézačkách se vyblbnou i větší děti. Nikdo nemusí mít strach z aut nebo obrovského množství cizích lidí kolem vás-budete se zde cítit bezpečně jako doma. Děti mají také k dispozici velkou hernu, keramickou dílnu s kurzy keramiky nebo se večer mohou podívat na představení loutkového divadla či dětského kina s popcornem.

Pohoda u bazénu

Ubytování je v nově zrekonstruovaných pokojích, kde zejména rodinné apartmány jsou jako dělané pro pobyt i vícečlenné rodiny. Dvě ložnice se společnou předsíní a koupelnou – můžete vzít sebou třeba babičku a ani váš domácí mazlíček nemusí zůstat doma.

Pro mlsné jazýčky je po celé léto připraven gastrofestival s výběrem toho nejlepšího z české a italské kuchyně, ale také speciální dětské menu či terasa s grilem s nádherným výhledem na beskydské kopce.

Přijeďte i vy strávit pohádkové léto!

 

www.hotel-duo.cz

 

Kontakt:

Hotel Duo

Horní Bečva 216

756 57 Horní Bečva

mobil (+420) 737 211 117

telefon (+420) 571 645 115

e-mail recepce@hotel-duo.cz

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie