Zobrazit přihlášovací formulář

***Ochranný štít s připínáním na brýle***

Administrace

***Ochranný štít s připínáním na brýle***

78 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 39 uživatelů
Doprava: od 100 Kč
Popis zboží Ochranný štít s kolíčky je určený pro ochranu tváří u lidí, kteří nosí brýle. Nahoře po stranách má kvalitní pevné kolíčky, díky kterým se štít na brýle jednoduše přicvakne. Velice příjemně se nosí, má nízkou hmotnost, nikde netlačí. Je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

***Ochranný štít s připínáním na brýle***

78 Kč
  • Popis zboží
Popis zboží
Ochranný štít s kolíčky je určený pro ochranu tváří u lidí, kteří nosí brýle. Nahoře po stranách má kvalitní pevné kolíčky, díky kterým se štít na brýle jednoduše přicvakne. Velice příjemně se nosí, má nízkou hmotnost, nikde netlačí. Je velice oblíbený k nošení v práci, kde je nutností chránit si tvář celý den, protože štít neomezuje volné dýchání. Pro ještě větší ochranu jej doporučujeme kombinovat s rouškou.
Štít neslouží jako náhrada plnohodnotných zdravotnických pomůcek či respirátorů, avšak může snížit riziko přenosu virových onemocnění. Před nasazením i sundáním štítu si umyjte ruce vodou a mýdlem, nebo použijte dezinfekci na bázi alkoholu.
K čištění štítu používejte pouze čistou vodu nebo speciální přípravky pro čištění transparentních plastů. Nepoužívejte rozpouštědla, alkalické čistící prostředky ani čistící prostředky na okna obsahující hydroxid amonný (čpavek).
Šířka: 24 cm
Výška: 18 cm
Univerzální velikost

Složení
PET
  • 22. 2. 2021, 23:15

  • Zobrazení

    1 655

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

***Andělka 12cm***
***Dekorace vesnička***
***Pejsek***
***set s andělkou***
***Svícen s domečky***
***Bude ze mě školák***
***Bude ze mě školačka***

Kategorie