Zobrazit přihlášovací formulář

Červený komplet NEXT - triko s buldočkem+ sukýnka

Administrace

Červený komplet NEXT - triko s buldočkem+ sukýnka

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 51 Kč
...z jemného manžestru - kordu volánková zakončená tylem, kolová - točivá - krásná, jasně červená a moooc oblíbená, přesto až na bílý flíček (asi od barvy - keramika - výtvarka???) v top stavu. Malá komplet nosila do školy na parádu a stále myslím, že…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červený komplet NEXT - triko s buldočkem+ sukýnka

399 Kč
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
  • Popis zboží
...z jemného manžestru - kordu volánková zakončená tylem, kolová - točivá - krásná, jasně červená a moooc oblíbená, přesto až na bílý flíček (asi od barvy - keramika - výtvarka???) v top stavu. Malá komplet nosila do školy na parádu a stále myslím, že na parádu je. Tričko s dlouhým rukávem a s pejskem buldočkem, který má na krku reálnou mašli - bez děr, fleků, žmolků, jen nad jedním písmenkem nevýrazná čárka - nafoceno - všimla jsem si při focení. Káro punčocháče velikosti 122/128 přidávám zdarma - jsou hodně nošené, velmi kvalitní a příjemné, bez žmolků a děr, jen jsou už řidší chodidla, ale třeba ustřihnete a budou príma legínky:-). Prosím řiďte se mírami - nodila štíhlá holčička při velikost 122/128. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    122

  • Rozměry

    pas - 24-30cm - vzadu guma, délka 32cm, rukáv od krku 50cm, délka 45cm, šířka 32cm

  • 25. 9. 2018, 6:32

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nááádherný maskáčový komplet NEXT
Sportovní letní bavlněný komplet ADIDAS

Kategorie