Zobrazit přihlášovací formulář

Balík luxusních kousků pro holčičku 1-2 roky 86/92

Administrace

Balík luxusních kousků pro holčičku 1-2 roky 86/92

1 899 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
13 kousků + kotníčkové ponožky!!! Nabízím po dcerce minimálně nošené nebo ještě i nenošené a originálně zabalené (tyrkysové pyžamko EARLY DAYS+ kočičkové punčocháčky Baťa) - vše TOP stav a celkem 13 kousků - nejvíce Next - podzimní (jarní - unosíte až do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balík luxusních kousků pro holčičku 1-2 roky 86/92

1 899 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
13 kousků + kotníčkové ponožky!!! Nabízím po dcerce minimálně nošené nebo ještě i nenošené a originálně zabalené (tyrkysové pyžamko EARLY DAYS+ kočičkové punčocháčky Baťa) - vše TOP stav a celkem 13 kousků - nejvíce Next - podzimní (jarní - unosíte až do 2,5 roku) zelená podšitá plátěná bunda s bílými puntíky, originál set manžestrová starorůžová šatovka + kytičkované triko s dlouhým rukávem NEXT a k tomu kakaová (fialovohnědá) mikina v krásném stavu - hebká nežmolkující bavlna a nádherné výšivky, pruhovaný bavlněný růžový svetr s podšitou kapucou MOTHERCARE, zelená khaki mikina do pasu s třpytivým nápisem - jako nová + roláček C&A - u švu jsem našla hnědou ťupku - ale jinak jen vypraný, nádherná džínová sukýnka s aplikacemi - měkká riflovina, šedé kytičkované a bavlnou podšité manžestráky v pase do úpletové gumy, měkké tmavé rifličky se širokou úpletovou gumou v pase GEORGE a sportovní nádherná a luxusní modrorůžová bundička LONSDALE! Pouze jako celek - nepřeměřuji - opravdu velikostně opovídá. PC 5000 korun. Při koupi dalších 4 položek z tohoto je nejlevnější kus ZDARMA!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • 29. 4. 2024, 6:11

  • Zobrazení

    452

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie