Zobrazit přihlášovací formulář

Nejen safari oranžovohnědý letní komplet NEXT

Administrace

Nejen safari oranžovohnědý letní komplet NEXT

699 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásný letní bavlněný kompletek po Petrušce v perfektním nošeném stavu. Safari riflová - plátěná sukýnka, oranžovohnědé tuničky, s kytičkami i bez, meruňková zcela v pravo má kapsičky a plátěné kanýrkové rukávky a spodní kanýr - ta jediná má na PD pár…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nejen safari oranžovohnědý letní komplet NEXT

699 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Krásný letní bavlněný kompletek po Petrušce v perfektním nošeném stavu. Safari riflová - plátěná sukýnka, oranžovohnědé tuničky, s kytičkami i bez, meruňková zcela v pravo má kapsičky a plátěné kanýrkové rukávky a spodní kanýr - ta jediná má na PD pár pidiťupínek - viz foto, ale půjdou nejspíš vyprat. Kakaověhnědé lněné letní kalhoty - rolky - krásné a super stav, pohodlné s regulací (je to hnědá varianta té bílé katalogové fotečky) a jediné tričko s motýlkem je CHEROKEE a je pouze vyprané. Vše odpovídá velikosti 92 a něco jako sukýnka, je 100% unositelné i déle. Pouze jako celek!!! Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba je nejlevnější kus ZDARMA!!! Pošta dle tarifu!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    92

  • 1. 5. 2024, 10:04

  • Zobrazení

    253

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie