Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 176 návštěvníků)

NÁVOD NA BAMBULI, BAMBULKY... :-))) BAMBULEČKY. :-) PO MÉM...ALE JISTĚ UŽ TO TAK NĚKDE BYLO..

0.0
NÁVOD NA BAMBULI, BAMBULKY... :-))) BAMBULEČKY. :-) PO MÉM...ALE JISTĚ UŽ TO TAK NĚKDE BYLO..

Postup

MAMINEČKY...VKLÁDÁM POSTUP S OBRÁZKY. :-) ke kulíšku : http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=12600&user=278120
Smazat návod

TÁK HOLKY A JDEME NA TU BAMBULI, JÁ SI VŽDY V HLAVĚ VYMYSLÍM JAKÁ BUDE, MALÁ VELKÁ A + ASI NA VÝŠKU V CM.... PODLE TOHO SI VYROBÍM KROUŽEK...JAKÉSI POMYSLNÉ PÍSMENO "C",...NEDĚLÁM, ŽÁDNÉ DVA KRUHY, KOLEČKA ANI NIC PROSTĚ ....... C. :-) TO "C" SI VYROBÍM Z GUMOVÉ PODLOŽKY,..TO PROTO ŽE JE OHEBNÁ, PRUŽNÁ, PODDAJNÁ A DÁ SE S NÍ KRÁSNĚ PRACOVAT,....kupte si tácek podložku do kuchyně,nebo něco takového, nebo překlížku, nebo prostě pružný ohebný materiálek.... VÝŠKA BAMBULE JE VŽDY ŠÍŘKA "C" VIZ FOTEČKA..... A KLASICKY PO NAMOTÁNÍ C BUDE JEŠTĚ VYŠŠÍ, PROTOŽE + MATERIÁLEK... :-)

UKÁZKA "C" KOLEČKA.... NEÚPLNÉHO

JEŠTĚ JEDNOU KOLEČKO..FOCENO RÁNO, TÁK JE TO NIC MOC A PRO VÁS I ČIRÉ KOLEČKO...TÁK SE OML. ALE TOTO JE MŮJ NEJ MATERIÁLEK.... TMAVÉ KOLEČKO TEDY NEBUDE.. :-)

UKÁZKA VÝŠKY BAMBULE

NACHYSTÁME SI PROVÁZEK. !!!POZOR!!! ŠŇŮRKA BY MĚLA BÝT DLOUHÁ A URČITĚ 3-4 PŘEHNUTÁ, NEBOŤ JAK BUDEME SVAZOVAT, MŮŽE SE VÁM ŠŇŮRKA PROTRHNOUT..UTRHNOUT A TO NECHCEME.. :-)))

A ZAČNEME NAMOTÁVAT...STŘEDOVOU 3-4 PŘEHNUTOU ŠŇŮRKU MŮŽETE POSOUVAT, ABY SE VÁM NENAMOTÁVALA A VŽDY SI JÍ NACHYSTAT KE KRAJI MÉHO POMYSLNÉHO "C" - KOLEČKA.. :-) A NAMOTÁVÁME TAM A ZPÁTKY, NEBO KOUSEK, KOUSEK VEDLE A POŘÁD DOKOLA, KDO JAK ZVOLÍ... :-)) ČÍM VĚTŠÍ VRTSVY, TÍM HUTNĚJŠÍ BAMBULE.. :-)

A NAMOTÁVÁME...A NAMOTÁVÁME,.....NEUTAHUJEME MAMINEČKY, V KLIDU A VOLNĚ MOTÁME, JAKO ZBYTKY NAŠICH KLUBÍČEK.. A ŽE JICH MÁME, ŽE.. :-)))) NYNÍ VIDÍTE JAK JE KRUH MÉ "C" VOLNÉ OHEBNÉ..A KRÁSNĚ NÁM V NAMOTÁVÁNÍ NEVADÍ.

UKÁZKA OHEBNOSTI, PRUZNOSTI, A ŽÁDNÉ SLOŽITÉ NAMOTÁVÁNI...A PROVLÉKÁNÍ.

STŘIH ŠMIK...A DOMOTÁNO.. :-) JAK UŽ SI MYSLÍTE, ŽE UŽ TO STAČÍ..PROSTĚ STŘIHNĚTE... A SROVNEJTE SI KONCE ŠŇŮREK.. :-)

SROVNANÉ ŠŇŮREČKY....A JDEME K ZÁVĚRU.

UDĚLÁME SI JEDEN UZLÍK......VÍC ANI NIC.. :-))))

STÁHNEME CO TO JDE A STŘÍHÁME.. :-)

STŘÍHÁME... NEJ JE MÍT NŮŽKY...KTERÉ STŘIHNOU I ZA LETU.. :-) MYSLÍM OSTRÉ, SPECIÁLNĚ NA VLNU, STOJÍ CCA 45,- A JSOU OPRADU SUPER, NEMUSÍTE NIC DRŽET A STŘÍHAJ SAMY... ALE JAK PŮJDETE S NIMI NA PAPÍR, JINÉ MATERIÁLY..BUDOU Z NICH TY OBYČEJNÉ NŮŽKY A JEDNA RUČKA VÁM MOŽNÁ STAČIT PAK NEBUDE.. :-)))

JÁ SI VŽDY KOUSEK NECHÁM NEPROSTŘÍHNUTÝ ABYCH MOHLA UDĚLAT UZLÍK, STÁHNOUT BAMBULKU V KLIDU BEZ CIZÍCH A DALŠÍCH RUČEK.

A DOSTÁVÁME SE K TOMU, Ž EPOŘÁDNĚ UTÁHNEM, SVÁŽEME A KLÍĎO UDĚLÁME I 3-4 UZLÍKY, SILOU UTÁHNOUT CO TO JDE!!!! NO A PRÁVĚ PROTO MÁME 3-4 PŘELOŽENÉ PŮVODNÍ PROVÁZKY, PROTOŽE NÁM TO MŮŽE RUPNOUT.. :-)

POSLEDNÍ CO NÁM ZBYLY NA KOLEČKU PROSTŘIHNEME. :-)

SKORO HOTOVO...NYNÍ UŽ JEN LEHOULINKÁ ČÁST PŘÍJDE

VYTAŽENÍ MÉHO "C"... :-)))

NYNÍ MAMINEČKY A HÁČKAŘKY, CHYTÁME BAMBULI VE VŠECH SMĚRECH A KOLEM DOKOLA, STAHUJEME CANCOURKY A TO CO NÁM PŘEČUHUJE ZAČISTÍME A USTŘIHNEME.... OPRAVDU PROJEĎTE BAMBULKU SKRZ NA SKR! ... :-) A NEPROSTŘIHNĚTE SI SVÉ PROVÁZKY!

TÁK MUSÍ VYPADAT ZAČIŠTĚNÍ KOLEM DOKOLA, ZESPODA ZESHORA.. :-)

BAMBULKA

TÁK A JDEME BAMBULKU PŘIDĚLAT HOLKY .... JÁ VŽDY PROTÁHNU PROTI SOBĚ NA ČEPIČCE BAMBULI A VŽDY DO DRUHÉ ŘADY...

UKÁZKA - PROVLEČENÉ ŠŇURKY

ÁÁ HOTOVO...NEHOTOVO.... NYNÍ MŮŽE DRŽET BÁJEČNĚ BAMBULKA..PODLE VAŠÍ HUSTOTY, JELI JEMNĚJŠÍ BUDE SE VÁM HÝBAT MOŽNÁ TO NEBUDE ONO...NEVADÍ JDEME TO UPRAVIT. :-)

POKUD SE NĚCO DĚJE, HÝBE SE, NENÍ TO ONO, JEDNODUŠE NAVLÉKNĚTE NA DLOUHOU JEHLU PŘÍZI, VLNU CO MÁTE....A STŘEDEM NĚKOLIKRÁT PROSTĚ PŘIŠIJTE...A UŽ MÁME HOTOVO. :-)))

JUPÍÍÍÍ HURÁ HOTOVO A MŮŽEME VEN A LÍTAT..... .... DĚKUJI ZA POUŽITÍ NÁVODU, PŘEJI VÁM NÁDHERNÉ A KRÁSNÉ BAMBULKY, KLIDNĚ BYŤ JE TO BAMBULKA, BAMBULEČKA..POŠLETE FOTEČKY.......KDO CHCE NÁVOD NA KULÍŠKA CELÉHO...SKOUKNĚTE U MĚ V NÁVODECH. MAMINEČKY, HÁČKAŘKY, KRÁSNÉ DNY, PODZIMEK...A POHODOVÉ DNY... :-))))) MONI, LAURI A MÍ TŘI BARBAŘI. :-))))

pár mých kulíšků

pár mých kulíšků

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

tygca 13. 1. 2016, 22:32
Dobrý večer, prosím o zaslání návodu na copánkové kulíšky. Moc se mi líbí.Předem děkuji.Jaroslava Dušková. email: duskova.53@seznam.cz
nikesz17 12. 1. 2016, 22:14
jeeeeej SUPER a náhodou návod na tie posledné "kulíšky" ? sú perfišné |:o) Ďakujeeeem (objimam)
Magelová 21. 9. 2015, 13:18
Bambulky jsou hezké,já jsem si koupila z plastu bambulkovač jsou v kabičce 3 velikosti a vlna se natáčí přímo z klubíček a nemusí se stále stříhat a provlékat.Vždy se udělají dvě půlky,dají se dohromady a bambule je na světě.Objednala jsem ho z internetu a je super.
Sluni111 21. 9. 2015, 10:45
Nádhera, také proooosííím o návod na ty posl. čepičky (zima), jsou nádherné. Zrovna přemýšlím, do jaké se zase vrhnout :-).
mišus 18. 9. 2015, 14:33
Připojuji se k paní Pavlíně N.. Ty poslední kulíšky máte moc krásný! Prozdraďte návod! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
victoria´s secret 18. 9. 2015, 12:30
Jééé prosím neměla byste návod na ty poslední čepičky, co máte na obrázku? Ty jsou fantastické, jste moc šikovná :D :-) (Y)
Radiofka 21. 1. 2014, 22:57
Děkuji za návod (Y) Já rozstřihla CD :-)
doubrama 9. 1. 2014, 16:20
Dobrý den, děkuji za skvělý návod. Já si "bambulkovač" udělala narychlo z podložky pod myš :) a těším se, že to večer podle Vašeho návodu vyzkouším :-) Dám vědět, jak se to povedlo :-)
hamankova 20. 12. 2013, 11:46
(Y) (Y) (Y)
BAZÁREČEK STONAVÁČEK 13. 12. 2013, 21:26
Krásné, lehoučké, (Y) (Y) (Y) návod jak trávit dlouhé zimní večery 8-| 8-| 8-|. Už se těším až začnu tvořit (flower) (flower) (flower) Krásné prožití svátku Vánočních Marcela s Nellinkou (banky) (andel) (pohoda)
adel.no 12. 10. 2013, 14:02
Bambulka je úžasná a strašně jednoduchý návod (clamp) (clamp) (clamp) Místo té gumové podložky jsem použila karton od mlíka :-p a šlo to taky parádně |:o) |:o) |:o) |:o) Díky díky díky (L) (L) (L) (F) (F) (F)
jeremy 11. 10. 2013, 12:56
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
JaninaK18 11. 10. 2013, 12:52
Bambulka na jedničku s hvězdičkou (clamp) (clamp) (clamp) A mohla bych se zeptat, zda náhodou nemáte ještě návod na ty kulíšky co jste přiložila fotky? Ty jsou taky dokonalý (Y)
paní makaková 2. 10. 2013, 18:40
(Y)
Obora 28. 9. 2013, 15:15
Dobrý den šikulky. Prosím, poraďte, jak nejlépe hotovou bambulku přišít. Mám s tím vždy problém. Není na to nějaký fígl? :-$ Děkuji za radu předem. (K)
Bonaquaa2 28. 9. 2013, 13:45
Zase jedna mooc šikovná maminka. (Y)Moc krásný návod - opravdu vysvětlen do posledního detailu i s fotečkami! Děkuji, určitě vyzkouším. Kulíšky jsou jedna báseň. (clamp) :-) (Y)
svorcina 4. 9. 2013, 6:35
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
haandikk 28. 8. 2013, 13:13
(Y) (clamp) (clamp)
borstice 25. 8. 2013, 20:58
Super nápad, já dělala vždy klasickou bambuli a takto je myslím jednodušší, musím zkusit, díky za nápad (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o)
SonikB 25. 8. 2013, 16:51
(plavec) (child1) (K)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie