Zobrazit přihlášovací formulář

Fotografie

Přidat návod
(návod si oblíbilo 34 návštěvníků)

Reflet - rozvlněte si fotku v jednoduchém programu

0.0
Reflet - rozvlněte si fotku v jednoduchém programu

Postup

Stáhněte si program reflet ....................... V programu klasicky otevřete fotku (pro začátek si nějakou zmenšete- fotky velkých rozměrů jdou samozřejmě taky - ty si pak můžete uložit na tapetu plochy - ale v programu půjde vidět jen kousek, takže pro získání zručnosti začněte menší fotkou, kterou v programu uvidíte celou)........................Fotka se otevře i s rozvlněním, a vy jen upravíte rychlost a pohyb vlnění a uložíte...:-)

1. stáhněte si : http://www.photofiltre-studio.com/freeware/reflet-en.htm

2. otevřete si fotku nebo obrázek...........(FILE - soubor / OPEN - otevřít) nebo klikněte na žlutý soubor nahoře v liště k otevření obrázku :-)

3. Obrázek se vám otevře s odrazem. Nastavte výšku odrazu (zeleně), rychlost vlnění (oranžová), a intezitu vlnek (bílá) - na vše se podívejte v náhledu - ikonka klapky ( žlutá)

4. A uložíte - save as (v obrázku výše - fialová)

původní obrázek

...a rozvlněný ( v gifu) - tady na MB se to nehýbe. Ale váš vlastní výtvor se bude krásně vlnit.

šnek

Agi

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

karaska 28. 10. 2009, 17:55
Zdravím, dneska jsem si stáhla prográmek na úpravu fotek ale když to uložím do fotek nic se nevlní, nevíte proč? Díky za radu Táňa
S.aba 29. 10. 2009, 6:24
@karaska do fotek tady v MMB? to se mi taky nevlní - asi nepodporují formát...a pokud v PC, tak to musí být uloženo ve formátu gif. (a to ani není program na úpravu fotek, spíše jen tak pro zábavu)
nenynka 3. 10. 2009, 8:47
Moc hezký prográmek,děkuji (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie