Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 11 návštěvníků)

vyzdoba do detskeho pokojicku,z polystyrenu na zed.

0.0
vyzdoba do detskeho pokojicku,z polystyrenu na zed.

Postup

tak maminky,doufam ze ted uz vkladam spravne.
koupila jsem si metr polystyrenu cim tlustsi tim lepsi,ziji v nemecku tak nevim kde se to da koupit v cechach,ale ja to koupila normalne ve stavebninach (obi). na ten dlouhy polystyren jsem si namalovala obrazky,podle toho co se malemu libi.treba spongebob,nebo ted pripravuji borka stavitele.bohuzel ted nemam fotecky s postupem od zacatku,jelikoz me napadlo to vyfotit az kdyz je to uz vse na zdi.borka zatim kreslim,tak vlozim pak.jde to velice spatne,dobre vite jak vypada polystyren,malovala jsem nejprve tuzkou,jen lehoucce,jelikoz tuzka se bori dovnitr,takze jen zlehka,jsem si namalovala treba toho sneka geryho,pote obtahla nejakou cernou fixou.kdyz uz mame figurku namalovanou podle nasich predstav,prijde na radu vyrezavani,to je dalsi kamen urazu,zkouseli jsme snad vse,ale nejlepe to jde pilkou na drevo,pozor,dela to strasny bordel,takze mi to vyrezavali radsi ve sklepe.kdyz to mame vyrezane,po stranach zustane obrazek strasny hruby,jde videt jak se to rezalo,tak jsme vzali nozik a nozikem jen poradne ty strany obrazku uhladily.pote jsem vzala lepidlo,nevim bohuzel jak se jmenuje,je to takove to tekute bile lepidlo,ktere jsem musela maznout na stetecek a pak jsem jen namazala strany,jen po stranach.kdyz to zaschlo,tak jsem obrazek vybarvila normalnima temperama.jeste k tomu vyrezavani,rezejte opatrne,strasne pomalu,aby se nam nic nerozpadlo.proto cim tlustejsi polystyren tim lepe,obrazek se nam pak jen tak nerozpadne.pak jsem vzala oboustrannou lepici pasku a nalepilo to na zed.mame sikmou zed,a na te to vypada suprove.je to pitlacka,trva to docela dlouho nez je vytvor hotov,ale myslim ze to stoji za to.
pokud nekdo potrebuje poradit,rada poradim,pisnete mi pres vzkazy.moje obrazky jsou vetsinou dlouhe tak kolem 30 cm a siroke mezi 10-15.a sire toho polystyrenu je tak 5 cm.viz foto,takze to pak vypada jakoby zive figurky na te zdi.

takhle treba ten spongebob

ze strany

dalsi obrazek

a zase ze strany

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

lokoska 27. 12. 2009, 18:31
a čím to budete na ten mirelon malovat???? To jde taky temperkama?? :-) :-)
holatko 25. 12. 2009, 21:15
(Y) (Y) (Y) Je to úžasné, ale asi bych umřela, kdybych měla cokoliv dělat s polystyrenem. Běhá mi mráz po zádech, když čtu návod a jen si představím to řezání a ty zvuky 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|. (hello)
SilvieK 24. 12. 2009, 19:20
Krásné obrázky (Y) Mám v plánu taky něco takového vyrobit, ale z Mirelonu (je tenký a dá se stříhat nůžkama) a jaksi se nemůžu dokopat 8o| Jinak polystyren se řeže pájkou, sice to smrdí 8-| ale není z toho nepořádek. A chemoprenem to nepřilepíte, bo polystyren rozleptá.
zisava 25. 12. 2009, 11:21
@SilvieK ahoj, prosim koupila jsi ho v OBI? a jak tlusty? zacina se mi to libit cim dal vic, koupila jsem velky samolepky na zed a plasticky by byli lepsi :-) s polystyrenem se mi nechce moc zapasit :-) jinak myslim lepidlo by bylo dobry pouzit HERKULES
SilvieK 25. 12. 2009, 15:43
@zisava Jestli myslíte Mirelon, tak určitě OBI, Hornbach a pod., jinak je docela tenký, tak 2 mm, ale chce se zeptat jestli nemají silnější. Navíc se to prodává po roli, která má 20m2 (metrů čtverečných) :-D Dávali jsme to pod plovoucí podlahu, tak nám zůstalo. Ale zkus se zeptat, třeba budou mít něco podobnýho.
dandiska22 25. 12. 2009, 20:12
@SilvieK Například v obi vám prodají klidně i 1m taky jsme ho dávali pod plovoučku a mají ho v rolích a nebo na metry takže,nemusí paní kupovat 20m ;-)
Vlasta V. 24. 12. 2009, 15:40
(Y)
certos 24. 12. 2009, 14:46
(Y) (Y) (Y) (Y)nádhera!!!!!!!!!!!! (F) (F) (F) (F) (F) (F)snad to zvládnu taky ;-) ;-) ;-)Pavli moc díky za bezva nápad :-) :-)a super návod |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie