Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

JAK UDĚLAT NOVÉ KOSTKY

0.0
JAK UDĚLAT NOVÉ KOSTKY

Postup

Starší odrbané kostky,které už děti nebaví, několik omalovánek,lepidlo,nůžky,a řezací nůž

Vystřihla jsem z omalovánek obrázky,které se dceři líbily a to podle velikosti kostek. Kostky jsem nechala v krabičce aby držely pohromadě, nanesla jsem na ně z jedné strany lepidlo a přilepila obrázek. Je potřeba počkat než to dobře zaschne. Pak opatrně pomocí řezacího nože rozkrájíme na čtverečky. Je dobré si mezi kostkami udělat milimetrovou mezírku,nůž tak líp projede a nezničí obrázky. Takto oblepíme všechny strany kostek ...

A příště až se odrbnou tak si zase kupte nové omalovánky :o)

Co budeme potřebovat

nůžky,lepidlo,nůž,omalovánky a trpělivost :o)

také staré kostky v krabičce

Staré kostky potřeme z jedné strany lepidlem a přilepíme na ně vybraný obrázek, nejlépe tak aby kostky byly od sebe vzdáleny 1 mm

A rozřízneme

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Mimaska 9. 4. 2010, 13:13
tak to je super návod (Y) (Y) (Y) tohle jsem chtěla udělat synovcovi k narozeninám, ale vůbec jsem nevěděla jak. Teď už vím, tak budu dělat. :-) :-) :-)
muchomurka8 5. 4. 2010, 21:57
Super úprava starých kostek. Jinak se kostky dají koupit i nové ( bez obrázků ) - pokud doma žádné staré nemáme :´(. Místo lepení omalovánek můžeme udělat i technikou decoupage.
cipofka 5. 4. 2010, 22:04
@muchomurka8 (Y) Nové čisté kostky máme - a dost (přítel je stolař), takže na podzim jsem dělala pomocí ubrousků, mám i nafoceno na návod, bohužel jsem byla líná vložit ,-), tak už ani nemusím. Jen pak někdy hodím do rodinných fotku mého výtvoru. Obrázkové kostky v podstatě zadarmo (Y)
mysimysi 5. 4. 2010, 21:47
(Y) (Y) (Y) (Y) super nápad |:o) |:o) |:o)
Lamie 5. 4. 2010, 17:41
Teda to je moc dobrý nápad (clamp) (clamp) (clamp) (flower)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie