Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Kuřecí soté "Interhotel"-MOOC DĚKUJI JAHUDCE

0.0
Kuřecí soté "Interhotel"-MOOC DĚKUJI JAHUDCE

Potřebné ingredience

Kuřecí směs: • 6 x kuřecí prsíčka • 2-3 žloutky • Solamyl • sůl • mletý pepř • worcester žampiony (nejlépe čerstvé) sterilované lečo šlehačka/smetana opražené mandle

Postup přípravy

Postup:

Připravíme kuřecí směs:
- prsíčka na nudličky a vše smícháme dohromady a na oleji opečeme (vezmeme vzorek a pokud je potřeba, přidáme worcester, sůl,pepř).
Samostatně na lžíci oleje osmahneme na pánvi nakrájené žampiony, přidáme sterilované lečo(použila jsem domácí), necháme projít varem, přimícháme kuřecí směs a zalijeme šlehačkou, lehce promícháme a vše spolu prohřejeme. Podle potřeby ještě dosolíme, dopepříme.
Před podáváním posypeme opraženými mandlemi (na suchém plechu v troubě hlídáme, až začnou lehce hnědnout – jsou hotové).

Poznámka:

Zdroj: Kuchařka pro labužníky - název receptu je dle této kuchařky.
Je to opět jedno z rychlovek. Příloha - rýže, těstoviny...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

scarlet1 18. 9. 2015, 14:00
Dnes je na oběd. Je to výborné a hlavně rychlé. Moc děkuji za receptík. (F) (F)
Exovka 15. 5. 2010, 13:50
tak jsme právě dojedli a je to veeeeeeeeeeeeeeliká dobrota (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)moc děkuji za recept,byla jsem za hvězdu (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie