Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 100 návštěvníků)

Bublanina

0.0
Bublanina

Potřebné ingredience

2 vejce, 1 a půl hrnku polohrubé mouky, hrnek cukru, hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, prdopeč, ovoce dle chuti.

Postup přípravy

Bublanina je úžásně vláčná a dobrá. Vše smícháme, vylijeme na plech, poklademe ovocem a dáme péct cca 20 minut.

Pro změnu můžeme udělat mramorové těsto. 2/3 těsta nalijeme na plech. do zbytku přidáme kakao a trošku mléka a nalijeme cik cak na těsto. trochu promícháme. Posypeme ovocem a pečeme při 170°C cca 30 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

PETROB 1. 8. 2013, 18:56
Jdu na to (H)
Maja208 26. 6. 2013, 17:59
Dnes jsem upekla a je super (clamp), chutnala celé rodině (Y). Teď už jenom Váš recept :-) (L). Krásné léto (hello)
káča 24 24. 7. 2012, 18:28
tak už je v troubě do těsta sem přidala kokos a mandlovou trest......bych to těsto snědla i syrový ,-) :-$ tak že určo bude luxusní
mnamnulka 13. 8. 2012, 9:44
@káča 24 ,-)
Lillu (upraveno) 7. 7. 2012, 10:46
Včera jsem si dovezla třešně a právě jsem vytáhla bublaninu z trouby,voní a vypadá nádherně,tak snad bude i tak dobrá.
chucky 1111 12. 7. 2012, 10:47
@Lillu Jdu péct [A]
JanaSL. 5. 7. 2012, 10:19
včera jsem pekla (Y) :-) je moc dobrá (H) (C)
mnamnulka 13. 8. 2012, 9:45
@JanaSL. Tak to jsem moc ráda (L)
stržm.Monka 4. 7. 2012, 14:56
Holky je ta dávka ne velký nebo malý plech?? díky :-$
mnamnulka 9. 7. 2012, 8:08
@stržm.Monka Je to dávka na menší plech. Na velký plech dělám z dvojité dávky. (hello)
KAKA72 5. 7. 2012, 9:18
@stržm.Monka Dělala jsem do větší zapejkačky a bylo to akorát,takže na velký plech určitě z dvojité dávky.Jinak byla super,ikdyž jsem neměla mléko a musela jsem to nahradit naředěným jogurtem s vodou.První zkušenost s jostou,která normálně nikomu moc nechutná,tak v bublanině byla nej.Moje malá večeřela i snídala bublaninu a to normálně koláče s ovocem nejí.Takže díky za recept Kamila
JANINAGER 3. 7. 2012, 16:47
Děkuji, tak se povedla |:o) |:o) |:o). Super receptík (Y) (Y) (Y). Udělala jsem z dvojité dávky na celý plech a opravdu je výborná (clamp) (clamp). Díky, hned si ukládám (F). Krásné léto (plaz)
hana.54 3. 7. 2012, 15:22
(F) dělám roky, je pravdu dobrá (Y) všechny recepty z hrníčkové kuchařky jsou super, i tento tam je (L) jo a ještě přidávám vanilkový a trochu citr, kůry, když je bez kakaa
chucky 1111 12. 7. 2012, 10:53
@hana.54 přesně takto je výborná (H)
RHM 3. 7. 2012, 15:04
Dnes jsem upekla bublaninu (clamp) (clamp), je to úplná mňamka !!! Už ji peču po druhé poprvé jako mramorovou a dnes jako klasiku....je nadýcháná, vlhounká no prostě nádhera !!! Pekla jsem s třešněmi..... (Y) (Y) a jen se po ní zapráší..... :-) :-)
mnamnulka 10. 7. 2012, 20:07
@RHM Díky. Jsem ráda, že chutnala (L)
JANINAGER 3. 7. 2012, 13:27
A je lepší cukr moučka, nebo krystal? Díky :-)
mnamnulka 3. 7. 2012, 13:28
@JANINAGER Já používám cukr krupici. Ale jestli si mám vybrat, tak volím krystal. Moučka je zde zbytečná. (L)
chucky 1111 2. 7. 2012, 12:40
Vyzkoušena a dvoubarevná je taky moc dobrá,půl plechu je už pryč (child10) (child10) (child10)
chucky 1111 2. 7. 2012, 12:41
@chucky 1111 a rychlá,tyhle recepty mám moc ráda
Renča73 2. 7. 2012, 10:13
(Y) Dobrý den, včera ji zkoušela 10-ti letá dcera a jen se zaprášilo. Je (clamp) |:o) (clamp) |:o) (clamp) |:o) (clamp). Super receptík.
ajinkaj (upraveno) 2. 7. 2012, 10:05
Opravdu dobrá (clamp)jen se po ní zaprášilo (Y) dávala jsem třešně a opravdu neměla chybu. Díky za recept. Andrea
wikii 17. 6. 2012, 16:20
Výborná,měla velký úspěch (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) doporučuji (C)
mnamnulka 17. 6. 2012, 21:14
@wikii Jojo, je fantastická - naše nejoblíbenější ,-)
babetta 14. 6. 2012, 18:43
mám ráda rychlé a dobré recepty,tento patří mezi ně a putuje dál...
mnamnulka 16. 6. 2012, 23:09
@babetta Jsem moc ráda. Díky (L)
mamina211 13. 6. 2012, 18:22
je výborná (L) (L) (L)
lidare 10. 6. 2012, 21:40
(Y) (Y) (Y) (C) (clamp) (clamp) (clamp)
avlez 10. 6. 2012, 11:41
Také jsem zkusila. S rebarborou a jahodami. Jen jsem dala o trošičku méně cukru. Těsto je moc dobré! (Y) (Y) :-)
mnamnulka 10. 6. 2012, 16:36
@avlez Díky za chválu. :-) V mládí jsem měla koláč s rebarborou a byl hnusný a od té doby mám blok jíst rebarboru. Ale už jsem asi dost velká na to tento blok překonat. Můžete mi prosím napsat, jak rebarboru upravujete?
jansemi 9. 6. 2012, 20:58
Poprosím, nič osobitne nemiešame, len varechou všetko naraz zmiešať? Nepoužívate mixér? Aký veľký hrnček používate? Ďakujem za rady.
mnamnulka 9. 6. 2012, 21:20
@jansemi Nic extra - všechno jen metličkou zamícháme a nalijeme na plech. Miluji takové jednoduché a úžasně dobroty ,-)
anomiss 9. 6. 2012, 17:14
Dopečeno a už i ochutnáno (zajic)..bublanina je luxusní a vynikající (Y) (Y)..určitě jsem jí nedělala naposledy :-$..Děkuji za recept (L) (L) Simča (hello)
mnamnulka 10. 6. 2012, 21:15
@anomiss Není zač (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie