Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

buchta s tvarohem a povidlím

0.0
buchta s tvarohem a povidlím

Potřebné ingredience

POTŘEBNÉ PŘÍSADY\ TĚSTO++2 hrnky hladké mouky++1 hrnek cukru++1 hrnek mléka pokojové teploty++1/2 hrnku oleje++2 celá vejce++1 prášek do pečiva++++ VAROHOVÁ NÁPLŇ++2 tvarohy++1 hrnek cukru++ 1 vanilkový cukr++1 vanilkový pudink prášek++2 celá vejce++1 hrnek mléka++POVIDLA - asi půl hrnku

Postup přípravy

recept mi poslala kamarádka a je moc dobrý tak si ho dávám do oblíbených:-))))
POSTUP PŘÍPRAVY:
Všechny přísady na těsto vyšleháme v míse - nejdříve vyšleháme vajíčka s cukrem,olej, mléko, nakonec přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva.
V druhé míse si zpracujeme tekutější náplň- opět vše smícháme dohromady - tvarohy, cukr, pudink / prášek/, vejce a mléko (máme-li tvaroh ve vaničce, dáme trochu méně). Na plech vyložený papírem vylijeme polovinu těsta, roztáhneme až do krajů. Na to vylijeme celou tvarohovou náplň jako druhou vrstvu. Povidla poklademe malou lžičkou do této náplně, tak, jako bychom kladli ovoce. Nakonec to celé zalijeme zbytkem těsta.Dáme pozvolna péct do vyhřáté trouby na cca 160st dozlatova, je opravdu výborná a chutná podobně jako hanácké koláče.První těsto poklademe tvarohovou vrstvou, lžičkou poklademe povidla, jsou-li tužší, můžeme je na chvíli dát do mikrovlnky( případně přidat trochu rumu, skořice).Zalijeme druhou polovinou těsta , nemusí být celý povrch pokrytý, já to liji jako mřížku :-), a dáme do trouby.Upečenou buchtu necháme vychladnout a pocukrujeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MíšaC 15. 3. 2016, 17:33
Ten recept je zkopírovaný odtud http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=95747. Pokud si ho chcete uložit do oblíbených, tak se to dělá tak, že prostě kliknete na PŘIDAT K OBLÍBENÝM u daného receptu, ne že si ho překopírujete do svých receptů.
mamcakamca 27. 8. 2016, 22:09
@MíšaC Já nikde nic nekopírovala, ani nevím že tady je tento recept, nemám čas projíždět každej recept tady na mmb, jak jste si všimla v úvodu píšu že mi jej poslala kamarádka mailem, takže ais těžko jsem ho někde tady na mmb kopírovala. Nechápu proč tady furt někdo řeší jeslti je to můj nebo něčí recept a uložit do oblíbených si ho fakt umím nápovědu nepotřebuju. :-) :-) :-) :-) :-)Navíc těchto receptů koluje na netu hafo na stejnou buchtu :-D :-D :-D :-D :-D takže opravdu nebudu řešit kde, kdy a kým to bylo obšlehnuto :-) :-) :-)A navíc kdybyste si ten recpet z roku 2010 přečetla tak byste zjistila, že úplně stejnej není!!!!
petrulka 15. 3. 2016, 18:07
@MíšaC ,-)
Lucka1401 15. 3. 2016, 17:14
Luxusní koláč |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
jeremy 26. 7. 2012, 13:03
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y)
Vera N 16. 7. 2012, 22:12
Tak to rozhodně vyzkouším. Tvaroh i povila můžeme. (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie