(recept
si oblíbilo 999 návštěvníků)
Moučník Nescafé-rychlý,jednoduchý
Potřebné ingredience
30dkg polohrubé mouky,15dkg mouč.cukru,10dkg rozpuštěného vlahého másla,3lžíce oleje,2vejce,1lžíce nescafé,3lžíce kakaa,1/4l mléka,1lžíce rumu,1prdopeč.
Poleva:12dkg rozpuštěného másla,10dkgmouč.cukru,1lžíce kakaa,1lžíce rumu-Vymícháme do hladka
Postup přípravy
Do mísy dáme mouku s práš.do peč.,kakao,nescafé,cukr,vejce,mléko,olej,tuk rum.Pořádně smícháme a dáme na vymaz.a moukou vysypaný plech.Pečeme na 180st.asi 15min.Po vychladnutí potřeme polevou.
Já jsem dnes udělala změnu a piškot jsem potřela marmeládou a čokoládou smíchanou se zakysanou smetanou.
Čokoládu na vaření jsem dala rozpustit v mikrovlnce a do ní jsem vmíchla jednu celou zakysanku.
Řezy jsou vynikající a u nás se po nich jen zapráší.
Já jsem dnes udělala změnu a piškot jsem potřela marmeládou a čokoládou smíchanou se zakysanou smetanou.
Čokoládu na vaření jsem dala rozpustit v mikrovlnce a do ní jsem vmíchla jednu celou zakysanku.
Řezy jsou vynikající a u nás se po nich jen zapráší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
16. 10. 2016, 10:38
Kamek
(upraveno)
22. 8. 2017, 20:13
@P.A.V.L.A
niyka
(upraveno)
9. 10. 2016, 16:43
Prosím o radu zda se to nescafé tam davá ten "prášek/zrnko" anebo lžíce uvařené kávy? Já tam dala lžíci té instantní směsi a malý se ptal co tam je za oříšky
motji
(upraveno)
9. 10. 2016, 19:00
@niyka
Moni já dávám rozpustnou, bud nechám tak a pořádně to vymíchám, i když pořád křupe:D, nebo rozpustím v trošce mléka. Někdy dávám půlku těsta bez kávy, syn ji jednu dobu nemusel.
niyka
(upraveno)
16. 10. 2016, 0:11
@motji
Děkuji Jíti mockrát
ketyna
(upraveno)
8. 10. 2014, 12:59
Kamek
(upraveno)
10. 12. 2014, 17:53
@ketyna
Děkuji
doriena
(upraveno)
27. 6. 2013, 10:58
Kamek
(upraveno)
3. 12. 2013, 10:16
@doriena
Dííky
2Káčka
(upraveno)
2. 4. 2013, 21:30
Naprosto luxusní!!!! Díky za super recept, rychlá a fakt výborná, odteď bude patřit mezi naše oblíbené
Kamek
(upraveno)
3. 12. 2013, 10:16
@2Káčka
Děkuji za tolik chvály,jsem ráda,že chutná
jiřunka
(upraveno)
12. 3. 2013, 12:13
VercaH
(upraveno)
29. 8. 2014, 13:39
@jiřunka
Kachnifu
(upraveno)
7. 3. 2013, 16:36
tato buchta je výýborná,vláčná. Hlavně ta poleva s rumem.
jitule.pan
(upraveno)
2. 3. 2013, 15:50
Vynikající dělám ho dost často do krému také přidávám zakysanou smetanu a je to fakt dobrota děkuji za recept
Kamek
(upraveno)
3. 12. 2013, 10:17
@jitule.pan
děkuji
Jaza12
(upraveno)
17. 2. 2013, 13:54
Martina Lišková
(upraveno)
14. 2. 2013, 12:41
Tento vynikajíííícíííí moučník (můj nejoblíbenější!!!) jsem podle Vašeho receptu pekla už minimálně 50krát.. a z toho minimálně 20krát se mi uvnitř srazil Prooooooč?
čučinek
(upraveno)
7. 2. 2013, 14:33
Dobrý den výýýbornýý recept moc jsme si pochutnali rychlá příprava a nenáročný na suroviny dělala jsem s čokoládou a zakysanou smetanou a mázla jsem i meruňkovou marmeládou,mňamka doporučuji mějte se krásně a dík za bezva recept Andrea
raďulí
(upraveno)
6. 2. 2013, 18:57
je výborná dělám už dlouho jen polevu nahoru jinou - 2 zakysané smetany 15% a jedna velká čokoláda na vaření.
laskonka333
(upraveno)
6. 2. 2013, 18:51
Po niekoľko násobnom pečení konštatujem vynikoš unikoš
evikk84
(upraveno)
6. 2. 2013, 18:11
Dnes jsem neodolala a vyzkoušela a je to naprosto dokonalé,vláčná a chuťově vyvážená luxusní dobrota....
Zdenkas+Luci
(upraveno)
25. 11. 2012, 14:50
hmm tak dneska vyzkouším
mismur
(upraveno)
30. 10. 2012, 14:18
Podle tohoto receptu peču tento moučník už nějaký ten pátek, ještě se nestalo, že by někoho neuchvátil, je prostě vynikající
brčule123
(upraveno)
27. 10. 2012, 8:44
Vypadá to moc dobře, hned vyzkouším.
babetta
(upraveno)
27. 10. 2012, 7:31
tak už se peče jen udělám změnu.Řezy potřu - smíchám 2 mascarpone + ušlehanou šlehačku,potřu moučník a navrch nastrouhám čokoládu.Mám tu i banány,možná je tam taky dám...
Martina Lišková
(upraveno)
13. 9. 2012, 12:57
Nejlepší moučník jaký znám pekla jsem ho podle Vašeho receptů x-krát akorát nevím proč, ale pokaždé mám problém s tou polevou.. nikdy jsem jí neměla krásnou a hladkou jako Vy a už vůbec do ní neudělám žádný vzor vidličkou buď je moc tekutá, nebo se srazí a teče mi z ní máslo zvlášť moc moc moc moc moc prosííííím, písněte mi přesný postup, jak polevu vytváříte
Leskot
(upraveno)
7. 12. 2012, 23:41
@Martina Lišková
Ja takúto polevu robím v mikrovlnke, maslo dám vždy navrch, aby som videla, či sa už topí a keď to nakoniec celé vymiešam a nie je to hladké, tak pridám lyžicu vody a hneď miešam, kým je to teplé - poleva je vždy pekná hladká ... nám tiež chutí takáto
lunav
(upraveno)
6. 12. 2012, 17:10
@Martina Lišková
mi poleva vyšla na poprvé výborná a teď už 2x zhrudkovatěla a přitom postup mám stále stejný. Tak nevím čím to je . Příště už fakt zkusím tu čokoládu
mirkaberkys
(upraveno)
13. 9. 2012, 13:17
@Martina Lišková
Zkuste rozpustit čokoládu na vaření a pak do ní vmíchat zakysanou smetanu. Vytvoří se takový čokoládový krém, do kterého se dá vidličkou krásně malovat.
Martina Lišková
(upraveno)
22. 9. 2012, 11:03
@mirkaberkys
Ale když tamta poleva je chuťově taaaaaak dobrá
Klára 30
(upraveno)
26. 10. 2012, 17:02
@Martina Lišková
Souhlasím polevu se zakysankou miluju a hodně jí používám, ale na tuto buchtu je nejlepší vámi uvedená poleva z másla a kakaa Já dělám přesně podle postupu a vyšlehávám metličkou a je krásně tekutá Podle mě na fotografii je ta se zakysankou, do ní se dají dělat vidličkou vlnky
Toooša
(upraveno)
4. 9. 2012, 9:03
Je výborný, děkuji za recept