Svatební podzimní sweet bar s liškami
Potřebné ingredience
dort: světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody, smartflex velvet, hořká čokoláda; cupcaky: variace na red velvet, krém vanilkové mascarpone, karamelový, pařížský
Soudek pro kamaráda
Potřebné ingredience
Takový malý dortík,jako poděkování za pomoc.
Postup přípravy
Kávový korpus, plněný krémem z ledových kaštanů,meruňkový džem a mandarinky.
Naháč s hortenzií
Potřebné ingredience
Ořechové pláty, marmeláda s rumem a krém z pomazánkových másel se šlehačkou.
Postup přípravy
Boční stěny a horní strana dortu jsou pomazané nastavovaných máslovým krémem, do kterého je přidána bílá barva Wilton, aby byl sněhově bílý. Na dolní fotce je ta barva líp vidět…
***MINECRAFT - narozeninový***
Potřebné ingredience
....moje noční můra - kostičky-kostičky-kostičky :-)))
***NAROZENINOVÝ - DOKTORKA PLYŠÁKOVÁ***
Potřebné ingredience
...občas mě přání těch malých slečen překvapí....a tohle je jedno z nich.....o pohádce jsem neměla ani tušení :-)
****NAROZENINOVÝ - Bořek stavitel***
Potřebné ingredience
tmavý korpus + pařížská šlehačka....natřeno bílkovým krémem
***Podzimní dort***
Potřebné ingredience
Tmavý piškot, čokoládový krém, čokoládová poleva + kakao, čokoládové trubičky, květiny ze smartflexu
Dort naháč (na svatbu)
Potřebné ingredience
Recept jsem našla u paní Jana N. (janaanaj) ID 124485 za což jí velice děkuji! Jedná se o kakaový (hodně kakaový) korpus a krém z tvarohu, šlehačky a mascarpone.
Postup přípravy
Velikost forem je 30, 24 a 17 cm a je dělaný ze 3 dávek původního receptu, taktéž i krému jsou 3 dávky. Udělala jsem si jednu dávku těsta a rozdělila ji do všech forem, upekla a…
Smajlíci,nebo jak říká syn emoji
Potřebné ingredience
piškotový korpus,nutellový krém a domácí marcipán
***NAROZENINOVÝ - sovičky***
Potřebné ingredience
...zase jeden bez potahování....začínají mě bavit :-) ...uvnitř čokoládový korpus + pařížský krém....kolem namazáno bílkovým krémem