
![]() |
končící aukce | ![]() ![]() |
novinky na Mimishopu | ![]() ![]() |
návod na inzerci | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmínky inzerce | ![]() ![]() |
možnosti reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
INZERÁTY | TESTOVÁNÍ | SOUTĚŽE | HODNOCENÍ | KOMENTÁŘE | DISKUSE | FOTKY | MAGAZÍN | BLOGY | NÁVODY | BYDLENÍ | PORADNA | RECEPTY | VTÍPKY | ![]() |
POSLEDNĚ KOMENTOVANÉ RECEPTY LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ (3) 3.3.2021, 8:53 Malinovo-tvarohový dort (4) 27.2.2021, 21:22 MODRÝ DRÁČEK PRO SEBÍČKA (2) 27.2.2021, 19:59 *** Zimní srdíčko *** (4) 1.1.2021, 16:57 NEJ Ořechový korpus-recept po babičce (19) 8.12.2020, 19:16 VČELKA PRO DĚDEČKA (1) 22.11.2020, 21:55 Lahodný cheescake (2) 20.11.2020, 19:08 ***Podzimní dort*** (3) 18.11.2020, 21:48 Rubikova kostka (2) 5.11.2020, 20:53 Kabelka Dior Sedlo (6) 28.10.2020, 11:30 |
DISKUSE O RECEPTECH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkem: 76.887 (zobrazuje se 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,7689 další >> |
DORTY |
![]() MODRÝ DRÁČEK PRO SEBÍČKAPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY MEDOVNÍK sestavený z 10 plátů KRÉM č. 1: karamelovo - smetanový KRÉM č. 2: smetanovo - mascarponový Vlašské mleté ořechy na prosypání karamelového krému Čokoládová ganache, se kterou jsem dělala kruhy na smetanovo-mascarponovém krému KRÉM bílkovo - máslový na potření celého dortu před potažením fondánem FONDÁN: bílý (domácí výroba) Dráček vymodelovaný z modelovací hmoty Bianco White Master Martini s přidáním modré potravinářské gelové barvičky. Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (2) poslední: 27.2.2021, 19:59 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() HARRY POTTER PRO SOFINKUPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY MEDOVNÍK sestavený z 11 plátů KRÉM č. 1: smetanovo - karamelový KRÉM Č. 2:smetanovo - mascarponový Mleté vlašské ořechy na prosypání karamelového krému Pomleté medové odkrojky na posyp boků dortu KRÉM bílkovo - máslový na zdobení celého dortu Jedlá fotografie + vymodelované doplňky z modelovací hmoty Průměr dortu 25 cm Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() Malinovo-tvarohový dortPOTŘEBNÉ PŘÍSADY Korpus: 6 vajec, 240 g cukru krupice, 240 g polohrubé mouky, 6 PL oleje. Tvarohový krém: 250 g polotučného tvarohu ve vaničce, 200 g smetany ke šlehání 33%, cukr moučka dle chuti (3 PL). Malinový krém: 250 g polotučného tvarohu ve vaničce, 200 ml malinové šťávy (rozvařené a přepasírované maliny), cukr moučka dle chuti (3 PL), 1 želatinový ztužovač a 100 ml vlažné vody. POSTUP PŘÍPRAVY Celá vejce s cukrem vyšleháme do pěny, zašleháme olej a vmícháme prosátou mouku. Dortovou formu průměr 24 cm s papírem na dně naplníme těstem a v mírně teplé troubě upečeme. Studený korpus dvakrát prokrojíme. Tvarohový krém: Ušleháme šlehačku, postupně do ní zašleháme cukr a tvaroh. Malinový krém: tvaroh, malinovou šťávu a cukr prošleháme, vmícháme želatinový ztužovač, připravený podle návodu. Na tác položíme obrácený vrchní díl dortu a potřeme ho marmeládou. Zdobičkou nastříkáme pruhy bílého krému a lžící nalijeme do mezer mezi pruhy tekutý malinový krém. Opakujeme s dalšími pláty korpusu. Dort necháme v ledničce ztuhnout. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci) Ivana N. (spero) ID 143473 | další recepty KOMENTÁŘE (4) poslední: 27.2.2021, 21:22 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() PARKOURISTAPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY KORPUS: kakaový KRÉM: čokoládový SIRUP na korpusy: s višňovou esencí KRÉM na obmazání dortu: bílkovo-máslový s přidáním čokolády FONDÁN: obarvený na zeleno MODELACE figurek a vyřezání: z modelovací hmoty Bianco White Master Martini DOZDOBENÍ dortu: obarvený fondán na hnědo a animace cihel DORTOVÁ FORMA: průměr 23 cm Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() DORTÍK S DINOSAURYPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY KORPUS: citronovo vanilkový SIRUP na korpus: citronový s přidáním jahodové esence KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidání čerstvé citronové šťávy NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod + želatina KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo - máslový FONDÁN: domácí výroba, obarvený do krémova MODELACE: figurky a ostatní zdobení z modelovací hmoty Irys Bianco White Master Martini DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník) Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() MEDOVNÍK PRO JUBILANTAPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY MEDOVÉ PLÁTY - průměr 26, 20 a 15 cm SIRUP na prokapání plátů: uvařená rozpustná káva s rumem + lžíce karamelového Salka KRÉM č. 1: máslovo karamelový s přidáním uvařeného karamelového pudinku KRÉM č. 2: smetana na šlehání + zakysané smetany POSYP: rozemleté odkrojky medových plátů ZDOBENÍ: modelovací čokoládová hmota, na horním malém dortu + vymodelovaná růžička CELKOVÉ DOZOBENÍ: zbytek karamelového krému vyšlehán se 2 lžícemi rozpuštěné čokolády BÍLÉ ZDOBENÍ: bílkovo-máslovým krémem Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() DORTÍK AMONG USPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY KORPUSY: 1. žlutý - citronový, 2. modrý - ořechový, 3. zelený - pistáciový KRÉMY: čokoládový + smetanovo-mascarponový SIRUP na korpusy: citronový + meruňková marmeláda na potření korpusů BORŮVKOVÉ PYRÉ: do smetanovo - mascarponového krému BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN na potažení celého dortu MODELACE figurek: modelovací hmota Irys Bianco White DORTOVÁ FORMA: rozměr - 25 x 25 cm Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
***Vyzkoušený marcipánPOTŘEBNÉ PŘÍSADY 200g sušeného mléka polotučného, 200g moučkového cukru, trochu oleje, 1lžíce medu, 1bílek, trochu hořkého mandlového aroma, trochu vody POSTUP PŘÍPRAVY Cukr a mléko důkladně prosejeme, přidáme ostatní ingredience a zpracujeme v tvárnou hmotu. Z vodou opatrně aby hmota nebyla moc řídká. Nakonec obarvíme gelovou barvou. ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník) jana n. (jananovazak) ID 459275 | další recepty KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍPRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY JEN PRO INSPIRACI POSTUP PŘÍPRAVY KORPUSY: vanilkový s čokoládovými lupínky + kakaový KRÉM: čokoládový NÁPLŇ: jahodové pyré KRÉM NA OBMAZ: bílkovo - máslový FONDÁN: bílý + modrý (domácí výroba) DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 17 cm MODELACE FIGUREK: z Iris Master Martini CELKOVÁ VÁHA DORTU: 7 kg Zobraz více ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Věra Š. (Arěv52) ID 463222 | další recepty KOMENTÁŘE (3) poslední: 3.3.2021, 8:53 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
DORTY |
![]() *** Zimní srdíčko ***PRO INSPIRACI POTŘEBNÉ PŘÍSADY Linecké těsto, mascarpone krém, broskve, čokoládové bonbóny a sněhové pusinky POSTUP PŘÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník) Lucie J. (koloušek) ID 23709 | další recepty KOMENTÁŘE (4) poslední: 1.1.2021, 16:57 | PŘIDAT KOMENTÁŘ |
Celkem: 76.887 (zobrazuje se 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,7689 další >> |