Zobrazit přihlášovací formulář
KRÁLIČÍ MASO
KRÁLÍK V NÁDIVCE - ten nejlepší CO JSEM KDY JEDLA

KRÁLÍK V NÁDIVCE - ten nejlepší CO JSEM KDY JEDLA

Potřebné ingredience

Ingredience 1 králík bez hlavy, 1 cibule, anglická slanina, 5 rohlíků, 5 vajec, hrst zelených bylinek (použila jsem tymián, saturejku, celer a kari), 250 ml mléka, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, česnek, olej

Postup přípravy

Postup
Králíka naporcujeme, omyté a osušené porce ze všech stran osolíme.

Cibuli a kousek anglické pokrájíme na kostičky.

V menším pekáčku rozehřejeme trošku…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
MOOC DOBRÁ SEKANÁ-trochu jinak

MOOC DOBRÁ SEKANÁ-trochu jinak

Potřebné ingredience

2 lžíce oliv. oleje,1 cibule a mrkev nasekaná a nastrouhaná na jemno,50 g čerstvé strouhanky,175 ml. rajčatového protlaku,2 lžičky wolčestrovky,1 vejce,525 g masa mletého,2 lžičky čerstvých lístků timiánu,8 cherry rajčat,1 lžička cukru,sůl,pepř bramborová kaše a spařené zelené fazolky k podávání

Postup přípravy

troubu zahřát na 180 stupnů,lžíci oleje rozpálit a deset min.opékat cibuli a mrkev,přidat do mísy,přidáme strouhanku,pět lžíc rajatového pyré wolčestrovku,vajíčko,maso a polovinu…

Zobrazit více...

Kategorie