Angry
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, marmeláda, máslový krém a marcipán
Postup přípravy
Upečeme si korpus pr. 26cm ze 6 vajec. Necháme vychladit a prokrojíme. První díl potřeme nejdříve marmeládou a pak dáme trochu připraveného máslového krému. Položíme další díl…
VELKÉ SRDCE
Potřebné ingredience
Korpus - 11 vajec pr. 31cm, na každé vejce 40g cukru, 40g hladké mouky a 1 lžíce oleje. Máslový krém - Máslo 250g (82%) ušlehané s 1 vanilk. pudingem svařeným s vodou a cukrem. Tvarohový krém - Tvaroh 250g a domácí broskvová marmeláda Na dohotovení - Broskve, marcipán 1:3 cca 750g
Postup přípravy
Nejdříve upečeme korpus. Korpus necháme vychladnout a dvakrát prokrojíme. Pozor, z těchto ingrediencí se korpus po dopečení nesrazí ani neklesne :o) a přitom je nadýchaný a jemný…
ČOKOLÁDOVÝ SEN
Potřebné ingredience
Světlý, piškotový korpus Čoko krém (smetana33%+hořká čokoláda na vaření 60%) Čerstvé jahody Čoko polevy (světlá a tmavá)
DORT RŮŽE
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, jahodová marmeláda, čerstvé jahody, máslový vanilk. krém a marcipán
Postup přípravy
Upečeme si korpus pr. 26cm ze 6 vajec. Necháme vychladit a prokrojíme. První díl potřeme nejdříve marmeládou a pak dáme trochu připraveného máslového krému. Položíme další díl…
DORT MARCIPÁNOVO - ČOKOLÁDOVÝ
Potřebné ingredience
Piškotový korpus kakaový, marmeláda, višně, čoko-máslový krém a marcipán
Postup přípravy
Upečeme si korpus pr. 26cm ze 6 vajec. Necháme vychladit a prokrojíme. První díl potřeme nejdříve marmeládou a pak dáme višně poté trochu připraveného máslového čoko krému.…
DORT NINJAGO
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, marmeláda, máslový krém a marcipán
Postup přípravy
Upečeme si korpus pr. 26cm ze 6 vajec. Necháme vychladit a prokrojíme. První díl potřeme nejdříve marmeládou a pak dáme trochu připraveného máslového krému. Položíme další díl…
KLAUN
Potřebné ingredience
Modelovací hmota Korpus piškot Marmeláda Máslovo-pudinkový krém
Postup přípravy
Upečeme si korpus pr. 26cm ze 6 vajec. Necháme vychladit a prokrojíme. První díl potřeme nejdříve marmeládou a pak dáme trochu připraveného máslového krému. Položíme další díl…
JABLEČNÝ ŠTRÚDL
Potřebné ingredience
400 g hladké mouky 250 g hery měkkého tvarohu g 250 2 ks vejec 1 špetka soli 2 lžíce octa 2 kg jablek 4 balíčky skořicový cukr 50 g strouhanky 80 g rozinek po hrst oříšky, kokos, brusinky 3 lžíce smetany nebo mléka
Postup přípravy
Rozinky dáme do mističky, zalijeme horkou vodou a necháme 15 min. Pak vodu z rozinek vylijeme a rozinky ještě propláchneme. Mandle oloupeme a rozpůlíme.
Jablka omyjeme a…