Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

VELKÉ SRDCE

0.0
VELKÉ SRDCE

Potřebné ingredience

Korpus - 11 vajec pr. 31cm, na každé vejce 40g cukru, 40g hladké mouky a 1 lžíce oleje. Máslový krém - Máslo 250g (82%) ušlehané s 1 vanilk. pudingem svařeným s vodou a cukrem. Tvarohový krém - Tvaroh 250g a domácí broskvová marmeláda Na dohotovení - Broskve, marcipán 1:3 cca 750g

Postup přípravy

Nejdříve upečeme korpus. Korpus necháme vychladnout a dvakrát prokrojíme. Pozor, z těchto ingrediencí se korpus po dopečení nesrazí ani neklesne :o) a přitom je nadýchaný a jemný. Spodní plát pomažeme marmeládou a naneseme slabou vrstvu máslového krému. Položíme druhý plát korpusu a po obvodu nastříkáme cukrářským sáčkem pruh máslového krému. Tvaroh smícháme s broskvovou marmeládou dáme na plát a navrh poklademe pokrájené broskve. Položíme třetí plát korpusu. Ze zbytku másl. krému, kapky rumu, marmelády a piškotu vyrobím punčovinu. Kraje srdce zkrojím do kulata a z punčoviny ručně dohotovím vršek srdce dokulata. Celé srdce pomažeme másl. krémem a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme tenký plát marcipánu a položím na připravený korpus. Doaranžujeme dle fantazie.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie