Zobrazit přihlášovací formulář

Otestujte pyramidovou stavebnici a zábavnou recyklaci


Stavebnice všeho druhu patří mezi nejoblíbenější dětské hračky. Napomáhají rozvoji jemné motoriky, rozvíjejí fantazii a umožňují dětem, aby si stavěly nové světy podle vlastních představ. Jde ještě na poli stavebnic vymyslet něco nového? Vrstvící pyramida Wedge-it dokazuje, že ano. Chcete se o tom se svým potomkem přesvědčit? Teď máte šanci!

Deseti maminkám zašleme na otestování pyramidovou stavebnici Wedge-it. Tvoří ji plastový podstavec a 15 pevných plastových dílů v pěti barevných provedeních. Pyramida je jen začátek – jednotlivé dílky do sebe perfektně zapadají, a tak s nimi lze jednoduše vytvořit nejrůznější trojrozměrné modely, zvířátka, stavby a objekty, které rozvíjejí dětskou prostorovou představivost. Součástí balení je i obrázková předloha pro stavení různých tvarů, ale ty nejlepší modely vždy vytvoří dětská fantazie.

                   


Aby recyklování bavilo i ty nejmenší

K vrstvící pyramidě přidáme některou z kreativních sad Re-Cycle-Me, která děti naučí, jak originálním způsobem využít to, co by jinak putovalo do koše, třeba karton od mléka, PET lahev nebo ruličku od toaletního papíru. Různě zaměřené sady obsahují materiál potřebný k výrobě předmětů a hraček, stačí jen přidat zdánlivý „odpadek“. Cílem je vlastní výroba udržitelných hraček, opětovné využití odpadu a rozvoj kreativity dětí.

                


Otestujte stavebnici Wedge-it a sadu Re-Cycle-Me ZDARMA

Jak na to? Do středy 31.7. nám do této diskuze dejte vědět, proč byste hračky měli vyzkoušet právě vy a jestli upřednostňujete kreativní sadu pro holčičku, nebo kluka. Tím se přihlásíte k testování. Ve čtvrtek vybereme 10 maminek, kterým stavebnici i sadu zašleme k testování. Podmínkou účasti je mít dítě starší 3 let a také vypracování recenze včetně fotek, kterou vložíte do blogu na Mimibazaru nejpozději do 30.8.2019.

Držíme vám palce!

 

               

 

            

Kategorie