Zobrazit přihlášovací formulář

Hurá do školy s aktovkou Zippy Fénix

Hurá do školy s aktovkou Zippy Fénix

Vítám vás na mém blogu. Jmenuji se Lucie a jsem mámou čtyř malých kluků (nejstarší má 6 let a nejmladší 2 měsíce). Ráda píšu různé recenze a také sdílím radosti i starosti na svém webu nebo na Instagramu, tam mě najdete jako @mama.ctyr.loupezniku

Tady na Mimibazaru pro vás budu psát recenze produktů jako ambasadorka POMPO. Každý kdo má děti, Pompo určitě zná, ale věděli jste, že Pompo nejsou jen hračky? Na e-shopu můžete koupit vše, co se týká dětí a jejich potřeb - od kojenecké výživy, kočárků až po školní potřeby.

Náš nejstarší syn Kubík půjde v září do první třídy, tak je pro nás aktuální výběr školních potřeb a především aktovky. Dostali jsme na výběr z několika vzorů aktovek značky BAAGL https://pompo.cz/product/PG%20A-8558/baagl-skolni-aktovka-zippy-fenix/?lang=cs 

Kubík si sám vybral vzor Zippy Fénix, nejrůznější draky má moc rád. Tato aktovka opravdu zaujme na první pohled svým desingem! Draci z krajiny fantazie upoutají váš pohled, stejně jako velká přední kapsa a velký zip s logem BAAGL.

Ale co je u aktovky pro prvňáčka nejdůležitější? Pro mě je na prvním místě to, aby byla lehká a měla dobře řešená záda. Tohle aktovka Zippy Fénix splňuje.

Základní charakteristika:

  • hmotnost aktovky 1100 gramů
  • nosnost 6 kg
  • nastavitelné popruhy (ramenní, prsní a boční kompresní)
  • systém Ergo Adjustable Systém umožňuje nastavení polohy popruhů vzhledem k výšce dítěte
  • vyklápěcí systém otevírání umožní lehký přístup do aktovky
  • velká přední kapsa na přezku
  • voděodolný materiál
  • reflexní prvky
  • aktovky z řady Zippy jsou testovány a certifikovány

 

Co dále na této aktovce oceňuji? Výhodou je boční kapsa na láhev z pevné síťoviny, dítě má tak pitný režim stále na očích. Líbí se mi vnitřní řešení kapsiček a přihrádek, nechybí místo na vložení rozvrhu hodin. Dalším plusem je, že aktovka sama "stojí", není třeba ji opírat o nějaký předmět. Dítě může snadno z aktovky vytáhnout, co zrovna potřebuje aniž by se převrátila. Samozřejmostí je možnost doladit celou školní výbavu do stejného vzoru. Zippy Fénix nabízí třeba školní penál nebo sáček na obuv.

Zaujala vás, libí se vám? Budu ráda i za vaši zpětnou vazbu.

5.0
Publikováno , přečteno 1165x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Lucy666S 27. 8. 2021, 15:58
Dobrý den, těším se na vaše další příspěvky. Jako máma 4 loupežníků máte můj velký obdiv. Batoh do 1. třídy už máme doma, ale určitě se nechám inspirovat dalšími tipy. (Y)
marykola 27. 8. 2021, 10:04
Díky za podnětný článek, vybírali jsme aktovku pro vnuka do první třídy a padla jasná volba na Zippy Fénix |:o) (F)
EliM111 23. 8. 2021, 18:14
Zdravím, aktovka je hezká, vyrábí se i ve variantách pro malé slečny? (F)
lucievap 24. 8. 2021, 14:28
@ Dobrý den, určitě, stačí se kouknout na stránky Pompo. Mají i krásné holčicí motivy

Kategorie