Zobrazit přihlášovací formulář

Šokující! Žena se zamilovala do modelu letadla, spí s ním a chce se za něj provdat

  • Publikováno:
Šokující! Žena se zamilovala do modelu letadla, spí s ním a chce se za něj provdat

O tom, že láska si nevybírá a srdci neporučíš, ví své většina z nás. Objektem naší touhy ale byl pokaždé nejspíš protějšek z masa a kostí. Vždy to tak ale být nemusí. Své o tom ví třiadvacetiletá Sarah, kterou sexuálně přitahují neživé předměty. 

Mladá žena z německého Dortmundu nedávno šokovala celý svět svým přiznáním, že se bezhlavě zamilovala do letadla a má s ním vážný vztah. S obrovským modelem Boeingu 737 dokonce spí v jedné posteli. 

"Moje letadlo se jmenuje "Dicki" a zabírá mi skoro celou postel. Miluji na něm všechno, ale především jeho ´obličej´, křídla a motor - jsou pro mě tak sexy...," prozradila Sarah Rodo. "Když jsem se svým 737, jsem v sedmém nebi, miluji ho tak neuvěřitelně moc - cítím se s ním v bezpečí a chci s ním trávit všechen svůj čas," svěřila se ještě a dodala: "Toužím po mazlení a intimitě s ním - je to ten nejlepší sex, jaký jsem kdy měla."

Aby toho nebylo málo, sní Sarah i o tom, že si svého ´přítele´ vezme. Problém je v tom, že v Německu, kde žije, je takový obřad nelegální. Nezbývá jí tak nic jiného, než žít se svým Dicki takzvaně na psí knížku.

Když Sarah svého milence spatřila poprvé, okamžitě se zamilovala a nyní pravidelně létá po Evropě, aby viděla co nejvíce 'Dicki'. "Okamžitě jsem pocítila lásku a chci s ním být pořád - dělá mě tím nejšťastnějším člověkem. I proto velmi často létám, abych ho prostě cítila a slyšela."

Až díky svému ocelovému milenci se prý cítí kompletní. Má dokonce 50 replik modelů, které spí v její posteli a jsou jí blízké. Sarah kromě pravidelného cestování letadlem, aby mohla zůstat nablízku svému partnerovi, ráda tráví svůj volný čas také pozorováním letadel. A na paži má svého krasavce hned dvakrát vytetovaného.

Na to, že jí přitahují neživé objekty, přišla už v období dospívání. "Bylo mi čtrnáct let, když jsem si všimla, že mě ani trochu nepřitahují lidé. Nedokázala jsem si představit, že bych se s nimi měla mazlit nebo nějak stýkat," řekla. Dickie ale není její první milenec. "Před letadlem jsem něco cítila k ICE 3, což je rychlovlak," prozradila ještě Sarah.

V minulosti prý měla dokonce dva vztahy s muži, protože si nebyla jistý, jaká je její skutečná sexualita, ale brzy si podle svých slov uvědomila, že k nim vůbec nic necítí a neprobouzejí v ní žádnou vášeň. "Teď už vím, že moje sexualita je objektofilie a stojím si za tím!" dodala.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

MartinVeleg 20. 6. 2022, 13:14
Smutné je, že kdysi takovýmto lidem rodina a přátelé vyhledali odbornou pomoc, ale dnes je v tom naopak podporují... Zkrátka čím větší a trhlejší magor, tím víc je dnes inn... Holka už i od pohledu vypadá, že to nemá v hlavě v pořádku. Vlastně ani vůbec nevypadá jako holka, ale spíš jako produkt LGBT komunity, která jí dokonale vymyla mozek. Je mi jí docela líto...
Charllotka 17. 6. 2022, 12:20
Ta má dost
Elinqa 14. 6. 2022, 19:56
Všichni jsou blázni 8-|, jenom já jsem letadlo :-D
bubezi2 14. 6. 2022, 19:22
*-)

Kategorie