Zobrazit přihlášovací formulář

Seznamte se se stovkou nejúžasnějších žen světa! Primatoložka Jane Goodall, tenistka Serena Williams

  • Publikováno:

Primatoložka Jane Goodall, tenistka Serena Williams, módní návrhářka Coco Chanel, vědkyně Marie Curie, letkyně Amelie Earhart, matematička Ada Lovelace, spisovatelka Virgina Woolf nebo třeba závodnice Formule 1 Lella Lombardi. To je jen malý výčet inspirativních žen, s nimiž se můžete setkat v jedinečné knize Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky

A ručíme za to, že tahle knížka rozhodně není jen pro malé rebelky. Ocení ji i ty velké. A na své si přijdou i malí a velcí kluci. Světový bestseller Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky je zkrátka zásadní čtení pro holky i kluky. Představuje totiž životy sta úžasných a pozoruhodných žen napříč dějinami.

 

100 výjimečných životních osudů

 

Poznáte v ní blíže sto životních osudů, sto vědkyň, sportovkyň, umělkyň a dalších osobností, které se nesmazatelně zapsaly do historie. Jejich medailonky doprovázejí celostránkové portréty od šedesáti výtvarnic z celého světa, které z knihy činí skvostný kousek do vaší knihovny.

Začtěte se, zasněte se a inspirujte se…

"Každá dívka by si měla být vědoma překážek, které ji v životě čekají. Zrovna tak by ale měla vědět, že nejsou nepřekonatelné. Že je v jejích silách je nejen zdolat, ale i odstranit pro dobro dívek a žen, které přijdou po ní. Stejně jako to dokázaly všechny silné ženy v téhle knize. Všech sto příběhů ukazuje, že jedině srdce, které umí důvěřovat, dokáže změnit svět," říkají autorky knihy Elena Favilli a Francesca Cavallo.

 

 

   

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie