Zobrazit přihlášovací formulář

Neodolatelné atributy každé ženy

Neodolatelné atributy každé ženy

Při honbě za dokonalým tělem, zdravým životním stylem, kadeřníky, manikúrami a cvičením ženy trošku pozapomněly na to, že atraktivita podle mužů může být něco úplně jiného, než atraktivita podle módního průmyslu. A některé atributy, které muži na ženách shledávají přímo neodolatelnými, nám naopak můžou dokonce vadit! Co je v očích mužů atraktivní? A nejsou to blond vlasy a velká prsa!

Pot. Začneme pěkně zostra. Pot u žen – ideálně při pohybových aktivitách, řekne o vzájemné přitažlivosti doopravdy hodně. A platí to vzájemně. Pot je esencí našich přirozených pachů, našich těl, naší imunity, odolnosti a zdraví. A i když jsme teď mnohem sofistikovanější, když dojde na výběr partnera, „vůně“ je pořád jedním z našich nejsilnějších ukazatelů, jestli nás někdo přitahuje, nebo ne.

Smích. Ne jen úsměv a příjemný vzhled tváře, který vykouzlí. Ale od srdce, burácivý, rezonující smích, jehož opravdovost dostane každého muže do kolen. Zvlášť, když se takto upřímně budeme smát jeho vtipu. A upřímně – umět jeden druhého doopravdy rozesmát, to je ve vztahu velmi důležité.

Brýle. Je až s podivem, kolik mužů shledává slušivé dioptrické brýle na ženách atraktivní. Nebudeme pátrat po příčinách této přitažlivosti, raději to přijměme jako prostý fakt. A pokud se některá z nás kdy styděla za to, že nosí brýle, evidentně je po problému.

Neopálená místa. Většinou se sice snažíme o co nejrovnoměrnější opálení, evidentně to ale není třeba. Bílé neopálené proužky na pokožce od ramínek podprsenky nebo proužků kalhotek jsou dle mužů extrémně přitažlivé – prý žena vypadá ještě více nahá.

Rozcuchané vlasy. Příliš načesané a vyrovnané účesy muže tolik nepřitahují. Když máme takový přírodní rozcuch (a co na tom, že nám zabralo asi dvě hodiny ho na hlavě vytvořit), je to pro muže znamení, že si nemusí dávat pozor, aby nás nerozcuchali nebo nezničili účes. Vy víte při čem.

Bez makeu-pu. Přirozená krása bez podpory make-upu je pro muže vždy přitažlivější než hrubé nánosy. Je to pochopitelné, dotýkat se skutečné kůže a líbat ji je pravděpodobně mnohem příjemnější, než seškrabovat rtěnky a make-up, byť na pohled to nemusí vypadat zle. Nabízí se ale otázka podobná, jako u „rozcuchaných“ vlasů – no-make up vzhled dá často taky dost práce.

Tělesný typ. I když preference jsou velmi rozdílné muž od muže, většina přiznává, že přílišná hubenost je na škodu. Někteří muži preferují sportovní typy, ale málokterý muž si vybere „kost a kůži“ před „krev a mlíko“. I když podle přírody hraje největší roli správný poměr pasu a boků, tzv. WHR index. A je celkem jedno, jaké jsou absolutní hodnoty.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie