Zobrazit přihlášovací formulář

Probuďte v dětech kreativitu s těmito chytrými hračkami

  • Publikováno:

V dnešní době existuje na trhu hraček neskutečné množství. Ale není hračka jako hračka. Jsou takové, které dítě pobaví a na několik hodin zabaví. A pak jsou tu ty, díky nimž se batole promění v malého stavitele, umělce či geografa, začne přemýšlet jiným způsobem a rozvíjet vlastní kreativitu. Přesně takové hračky přináší internetový i kamenný obchod Kidtown.cz. Na období Velikonoc nyní představuje několik novinek.

 

Odkud pochází které zvíře?

Přemýšlíte, jak u malých dětí podpořit rozvoj koncentrace, jemné motoriky, posílit trpělivost a navíc je k tomu naučit základy zeměpisu a přírodovědy? Nechte jim složit mapu! Tato velká puzzle mapy světa je k dostání s hracími figurkami zvířat, díky nimž se děti naučí, kde na světě žijí která zvířata. Sada Discover worldznačky Crocodile Creek obsahuje 100 dílků, 20 kartonových stojících figurek, a je vhodná pro děti starší 5ti let.

 

 

Velikonoční recyklování

Rozvíjet u dětí kromě fantazie také smysl pro zodpovědnost vůči životnímu prostředí dokáže kreativní sada Re-cycle-me. S její pomocí vytváří děti podle své fantazie umělecká díla z odpadu všeho druhu – PET lahví, nápojových kartónů, krabic a dalších. Limitovaná řada velikonočního tvoření jako všechny sady Re-cycle-me obsahuje různé doplňky, ozdoby i originální spojovací materiál k vytváření velikonočních dekorací. Dodat stačí pouze použité krabičky a obaly a vrhnout se do výroby. K dostání je na www.kidtown.cz ve dvou variantách.

 

Neobyčejné kamínky

Také si vaše dítě rádo hraje s kameny? Nosit je z venku už ale nemusí. Tyto duhové kamínky se dají použít ke stavění balančních věží, různorodých barevných motivů a k učení barev. Rozvíjí jemnou motoriku, matematické dovednosti, poznávání barev, kreativitu, prostorové vidění. Sada 36 kamínků v různých barvách je doplněna o 20 oboustranných karet s návody na stavění. Skvěle se také dají využít pro různé třídící a počítací aktivity.

  


Začít s fyzikou není nikdy příliš brzy

Tato magnetická stavebnice rozvíjí prostorovou představivost, porozumění geometrickým tvarům a jejich souvislostem a jemnou motoriku. Stavění staveb navíc přispívá k pochopení fyzikálních souvislostí, jako např. vyváženost, gravitace či magnetismus. Sada se skládá ze 2 trojúhelníků, 2 kvádrů, 5 krychlí, 1 šestiúhelníku a 5 hranolů v různobarevném provedení. Magnety umístěné po obvodu zajistí, že u sebe jednotlivé kostičky krásně drží a dá se z nich postavit téměř cokoliv.

          

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie