Zobrazit přihlášovací formulář

Nejlepší vůně dětství, krásných vzpomínek a úžasných zážitků

Nejlepší vůně dětství, krásných vzpomínek a úžasných zážitků

Kdybyste měla seřadit smysly podle důležitosti, na jaké příčce by se umístil čich? Dost možná by zaujal jednu z posledních pozic. Přestože čich patří k nejvíce podceňovaným smyslům, v našem životě zaujímá velmi důležité místo. Je totiž neodmyslitelně spjatý s pamětí a vzpomínkami.

Vzpomeňte si na vlastní dětství a vybavte si všechny své oblíbené vůně té doby. Možná to bude vůně babiččiny kuchyně, vaší maminky, čerstvě vypraného prádla, rozkvetlé zahrádky, anebo třeba prázdninová vůně slané mořské vody. Najednou se vůně začínají spojovat se střípky vzpomínek a hlavou vám běží dávno zapomenuté zážitky. Uchovejte ty nejkrásnější vzpomínky vašich dětí prostřednictvím své krásné vůně!

 

Tropický koktejl plný energie

Malé princezny každého věku bude přímo magicky přitahovat roztomilý růžový flakonek s víčkem ve tvaru něžné květiny. Parfémovaná voda Dolce Garden od Dolce Gabbana vloni vplula do světa vůní a okamžitě se stala oblíbeným doplňkem tisíců žen. Vůně květů, ovoce a sladké vanilky vám vnukne inspiraci pro bláznivé a ztřeštěné nápady, které vaše děti naprosto zbožňují. Až v budoucnu ucítí osvěžující tóny citrusů, bílých květů, kokosu, vanilky a mandlového mléka, okamžitě se jim vybaví ty nejkrásnější zážitky, které se svou maminkou prožily.

 


Objevte všechny stránky ženství
 

Máte doma malou parádnici, která si ráda půjčuje vaše šaty, obouvá si boty na podpatku a zkouší líčidla z vaší kosmetické taštičky? Každá holčička chce jít ve stopách své maminky a každá chce i stejně krásně vonět. Místo abyste nanášela vůni přímo na její pokožku, nastříkejte parfémovanou vodu Calvin Klein Women do vzduchu a ať si vaše děvčátko projde obláčkem vůně. Okamžitě si bude připadat jako opravdová dáma, jako maminka, kterou obdivuje a miluje nade vše. Obě vás bude provázet lehká jarní vůně citrusů, jasmínů, magnolií a rozkvetlých fialek.

 

Elixír dobré nálady

Vytvořte svým dětem láskyplný domov, dětství doslova nabité dobrou náladou a pozitivní energií. Pomůže vám v tom radostná parfémovaná voda Joy by Dior, představená v srpnu loňského roku. Vaše děti si budou pamatovat úžasnou vůni bergamotu, mandarinek a pomerančů, následovanou jasmínem, růží a broskvemi. Hřejivý základ v podobě pačuli, pižma, cedru a santalového dřeva přinese trochu tepla do rodinného krbu a navodí mezi všemi členy rodiny pohodovou atmosféru. Vyberte si z nabídky online parfumerie Elnino.cz vůni, která bude provázet to nejkrásnější období vašich dětí. A jestli jim chcete udělat opravdovou radost, přihoďte některý ze speciálních dětských parfémů. Jsou maximálně šetrné k pokožce a vaše ratolesti se díky nim budou cítit ještě dospěleji a důležitěji

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie