Zobrazit přihlášovací formulář

Kam vyrazit na dovolenou s malými dětmi?

  • Publikováno:
Kam vyrazit na dovolenou s malými dětmi?

Léto 2019 je tu a s ním i čas dovolené. Rádi byste si s vašimi ratolestmi naplánovaly perfektní dovolenou, ale nevíte si rady s výběrem té správné destinace? V tom případě pro vás máme pár ověřených i pár neobvyklých tipů na dovolenou s dětmi.


Prověřené destinace na letní dovolenou

Mezi nejprověřenější letní destinace se řadí severní Itálie, konkrétně okolí Benátska. Naleznete zde například typicky turistická města u moře jako Bibione, Caorle či Porto Santa Margherita. Pokud vám ale tyto destinace připadají příliš hlučné pro ty nejmladší děti, promyslete si dovolenou v blízkém Lido di Altanea.


Lido di Altanea

Toto přímořské letovisko je nejnovější částí Caorle a tvoří jeho nejklidnější část. Každý večer pořádají místní animátoři představení pro děti a párkrát týdně i velká představení poblíž pláže. Vyžití zde najdou i dospělí, přičemž si můžou zajít např. na golf či si vypůjčit kolo na projížďku po městě.

Město propojuje s vedlejším starým Caorle spolehlivé autobusové spojení, které jezdí až dlouho do noci. Přes den se rovněž můžete vydat na výlet do Benátek a místní agentury vám pomohou s jeho naplánováním.

Celkově se jedná o velmi poklidnou a především bezpečnou destinaci. Pokud byste se sem rádi vydaly s vašimi dětmi na dovolenou, nepodceňujte ale ani ta nejmenší rizika a sjednejte si cestovní pojištění, které vás ochrání po celou vaši dovolenou.


Na Eurovíkend s dětmi?

V létě nebudete mít na dlouhou dovolenou dostatek času, ale i tak byste se chtěli vydat do ciziny s dětmi? Eurovíkend v Holandsku by mohl být právě pro vás.

Holandsko je destinace jako stvořená pro děti. V Haagu ve čtvrti Scheveningen se můžete vydat na jednu z nejhezčích místních pláží, vyrazit s dětmi do holandského Disneylandu jménem Efteling či zamířit na prohlídku města tulipánů, do Keukenhofu.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie