Zobrazit přihlášovací formulář

Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

  • Publikováno:
Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

Ta nejdojemnější, nejemotivnější a nejinspirativnější soutěž se právě blíží do svého finále. Minulý měsíc v redakci časopisu Maminka strávili nejen přípravou velkého čísla, ale také objížděním devíti finalistek soutěže Maminka roku. Každou vyfotili a natočili s ní krátký medailonek.

 Zajímá vás, jak to dopadne? Nás moc! A chceme, abyste u toho byli s námi, a proto vám celý slavnostní večer v pražské restauraci SOHO dopřejeme v přímém přenosu, abyste hned věděli, kdo letošní ročník soutěže Maminka roku vyhrál. Hledáme jednu celkovou vítězku a pak nejlepší z maminek blogerek, hrdinek a podnikatelek. Bude to těžká volba, už teď víme, že skvělé jsou všechny!

Staňte se divákem a sledujte slavnostní vyhlášení soutěže Maminka roku v úterý 15. 10. od 19 hodin on-line na BLESK.cz a také na facebooku Maminky. Připomeňte si našich devět finalistek - jejich medailonky najdete ZDE a pamatujte, ještě pořád je můžete komentovat a přispět tak k rozhodnutí poroty o tom, kdo se stane celkovou vítězkou soutěže Maminka roku.

Loňské vyhlášení bylo velmi napínavé a dojemné a soudě dle příběhů letošních finalistek i v říjnu nás čekají dramatické chvilky. "Rozhodování bude těžké," shodují se podobně jako loni všechny patronky soutěže

Andrea Růžičková Kerestešová

Tamara Klusová

Marika Šoposká

"Pro mě osobně je tahle soutěž srdcová záležitost, především proto, že se s každou finalistkou osobně poznám, pohraju si s jejími dětmi, popijeme kafe, popovídáme si.... S každým dalším příběhem mi bylo jasné, že tahle soutěž má prostě smysl a velký význam pro všechny maminky," říká šéfredaktorka Alice Rossi.

tv.prozeny.blesk.cz - Maminka roku 2019

Kdo zasedne v porotě? Kromě partnerů společností Baby Direct, Answear a Dr.Max a šéfredaktorky časopisu Maminka Alice Rossi i patronky jednotlivých kategorií Tamara Klusová, Marika Šoposká a Andrea Růžičková. Těšit se můžete i na skvělý doprovodný program včetně hudebního vystoupení Tomáše Kluse.

(ap)

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie