Zobrazit přihlášovací formulář

Maminky, vyhrajte dovolenou na Island a to pro dva a za 70 000 Kč!

  • Publikováno:
Maminky, vyhrajte dovolenou na Island a to pro dva a za 70 000 Kč!

Stále ještě máte velkou šanci vyhrát parádní výlet na Island, do země plné protikladů. Do země ohnivé i ledové, plné života i pusté. Do země, kde si každý cestovatel přijde na své. Ať již jsou to fjordy, ledovce, horké prameny tryskající v nespoutaných gejzírech, jedinečná fauna nebo naprostá světová rarita – puklina v zemi, kde můžete doslova stát na pomezí dvou světadílů. Chcete se na Island podívat? Zasoutěžte si.

 

Nezapomenutelný zážitek

Island je ostrov s bohatou kulturní tradicí, ale jsou to především přírodní krásy, které cestovatele do tohoto nejzápadnějšího evropského státu lákají. Pro mnohé se zdá být Island jako destinace pro dovolenou nedostupný, a přitom je to tak jednoduché.

zdroj fotky: Shutterstock

 

Prosmrkejte se k dovolené za 70 000 Kč

Stačí, když koupíte 3 balení kapesníků Kleenex v jakékoliv kombinaci a zaregistrujte se v termínu konání soutěže na balsamkleenex.cz. S trochou štěstí se cesta na Island stane skutečností. Více informací naleznete na balsamkleenex.cz.

zdroj fotky: Freudenberg Home and Cleaning Solutions

 

Kleenex Balsam – ideální parťák nejen na cestu na Island

Ve chvíli, kdy balíte na cestu, je dobré nezapomenout na kapesníky. Kapesníky jsou důležitou součástí cestovatelské výbavy. Nikdy nevíte, kdy vás zaskočí okamžik, kdy budete kapesníky potřebovat. Stejně tak, pokud se na dovolenou nechystáte, je dobré mít kvalitní kapesníky neustále u sebe. Kleenex Balsam s výtažkem z měsíčku lékařského, kterým jsou kapesníky potaženy, pečuje jemně o okolí nosu a zmírňuje následky častého utírání nosu. Kleenex Balsam jsou pevné, přesto jemné kapesníky. KLEENEX® Balsam je kosmetický přípravek, je dermatologicky testován a je hypoalergenní. Kapesníky KLEENEX® Balsam jsou k dostání v boxu a na cesty se hodí kapesní balení.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie