Zobrazit přihlášovací formulář

Šťastné a veselé! Nakupte teď, plaťte až po Vánocích

  • Publikováno:
Šťastné a veselé! Nakupte teď, plaťte až po Vánocích

Už vaše děti poslaly dopis Ježíškovi? Pokud ano, máte už představu, na čem jste. I když možná nebude ve vašich silách jim splnit všechna přání, protože poníka vážně nemáte kam ustájit, určitě budete chtít ze seznamu odškrtnout alespoň několik položek. Pokud preferujete nákupy na internetu, poradíme vám, jak za ně neutratit víc peněz, než je třeba.

Za dárky plaťte až po Vánocích

Říká vám něco pojem „odložená platba“? Jde o finanční službu, díky které můžete za nákup z e-shopů, jako jsou MALL.CZ, Vivantis.cz, Firmanazazitky.cz, Aquapalace a další, zaplatit do 14 dnů od doručení. To znamená, že budete mít dva týdny na to, abyste si produkty doma vyzkoušeli, otestovali a rozhodli se, jestli jsou pro vás ty pravé. Pokud odloženou platbu využijete v období od 1. 11. do 23. 12., můžete dárky objednat před Vánoci, ale platit až v lednu.

Za využití odložené platby nezaplatíte ani korunu, a navíc díky ní můžete získat spoustu zajímavých bonusů a slev. Coby členvěrnostního programu Odměny za každý realizovaný nákup s odloženou platbou získáte body, které můžete směnit za slevy a odměny podle vlastního výběru. A navíc – čím častěji budete odloženou platbu využívat, tím vyšší bude částka, za kterou můžete nakoupit, a to až do výše 15 tisíc korun.


Užívejte si výhod pro rodiče a děti

Když už jste se jednou stali rodiči, byla by škoda toho trochu nevyužít, nemyslíte? Právě rodiny s malými potomky totiž pro obchodníky představují důležitou kupní sílu, kterou si náležitě rozmazlují, aby o ni nepřišli. Důvod je zřejmý – kdo by chtěl šetřit na dětech, které navíc rychle rostou, a tak neustále potřebují něco nového?

Kamenné obchody i e-shopy proto vymýšlejí výhodné akce na dětský sortiment, a někteří obchodníci dokonce vytvořili speciální věrnostní program na míru rodičům a dětem. Díky nim rodiny mohou sbírat odměny za nákupy nebo se těšit na slevy, o kterých se ostatní zákazníci nedozvědí. Zkrátka a dobře – členství v podobném zákaznickém programu může domácnosti přinést reálnou úsporu. Otestovat to můžete sami, třeba prostřednictvím klubu Pro děti, díky němuž budete šetřit při nákupech na MALL.CZ a navíc máte až 30 dní na zaplacení zboží.


 


Srovnávejte ceny a lovte slevy

Téměř každý e-shop se chlubí tím, že nabízí bezkonkurenčně nejlepší ceny na trhu. Asi tušíte, že realita bývá trochu jiná. Pokud chcete produkt, na který si brousíte zuby, koupit opravdu výhodně, spolehněte se na zbožové srovnávače, jako jsou třeba Heureka.cz nebo Zboží.cz. Kromě toho, že vám pomohou najít nejlevnějšího prodejce, najdete na nich také recenze od reálných uživatelů, které vám mohou usnadnit rozhodování.

Zapátrat můžete také po slevovém kódu, který cenu už tak výhodného nákupu může ještě snížit. Hledejte na specializovaných portálech, které shromažďují nejrůznější slevové a akční kupony. V Česku mezi ty nejoblíbenější patří třeba Picodi.cz, Skrblík.cz nebo Tipli.cz, ale na internetu najdete i řadu dalších. Kód pak stačí zadat do příslušného políčka v objednávce a příjemná sleva je na světě!

Stále nevíte, co koupit dětem k Vánocům? Zkuste se podívat třeba na nejlepší mixéry na smoothie a dělat dětem lahodné smoothie nápoje z ovoce a zeleniny místo nezdravých cukrovinek, které by si koupily ve škole. Potěšíte tak sebe a snad i dítě.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie