Zobrazit přihlášovací formulář

Nejdojemnější vánoční reklama? Madeta v ní děkuje mámám

  • Publikováno:

Svátky jsou za dveřmi a k nim neodmyslitelně patří vánoční reklamy. Ze záplavy spotů vybočuje svou přesvědčivostí dojemné video od Madety.

Podívejte se, jak to vypadá, když se velká značka spojí s rodinou, aby poděkovala mamince, za vše co pro ně dělá. Finále v kostele dostane i ty největší skeptiky!

 

Madeta se ve vánočním videu rozhodla poděkovat všem maminkám za jejich podporu a chválu na sociálních sítích. Vybrali si jednu uživatelku, spojili se s její dcerou a přípravy na tajnou akci mohly začít.

  

Jak se ukáže, babička žije pro Vánoce a svoje vnučky, ale bohužel nestihla jejich besídku. Její dceru tedy napadne, že by bylo pěkné jí celou věc vynahradit a připravit jí nezapomenutelný vánoční den. Pod záminkou návštěvy adventních trhů naplánují setkání u kostela a překvapení může začít.

 

Nic netušící babička zažívá cestou do kostela drobná překvapení. Květinář jí dá vánoční hvězdu, jinde jí zatleská plný autobus lidí. Celou situaci zpovzdálí napjatě sleduje její dcera, která se snaží, aby vše klaplo tak, jak má. I navzdory komplikacím a nečekaným zvratům se ale všechna překvapení podaří. Nakonec pak naše babička dorazí do kostela, kde na ni místo tradičního vystoupení čeká koleda, na kterou jen tak nezapomene. Podívejte se sami.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie