Zobrazit přihlášovací formulář

Jste připraveni na rodičovství? Otestujte se!

  • Publikováno:
Jste připraveni na rodičovství? Otestujte se!

 Myslíte si, že být rodičem je hračka? Už se nemůžete dočkat potomků? Právě pro vás je určen tréninkový program, který koluje po internetu. Až zvládnete všechny kroky tohoto výcviku, budete mít jistotu, že budete dokonalým rodičem.

 

Individuální příprava

Ženy: Noste pod tričkem pytel fazolí po dobu devíti měsíců. Po jejím uplynutí můžete 30 fazolí odstranit.

Muži: V práci se domluvte, že polovinu vaší výplaty budou zasílat do supermarketu a druhou do drogerie. Zbyly vám drobné? Kupte si za ně poslední svařák svého života.

 

Test psychické odolnosti

Navštivte pár, který už děti má. Vyčtěte jim, že jejich prckům chybí disciplína a jsou zvlčilí. Pak jim řekněte, že jsou moc přísní a nemají s dětmi žádnou trpělivost. Zahrňte je radami o výchově, slušném chování a dobrých návycích. Potom si vyměňte role.

 

Příděl potravin

Vydlabejte meloun a udělejte do něj dírku. Zavěšte ho ke stropu a rozhoupejte. Snažte se lžičkou do otvoru umístit co největší množství přesnídávky. Vydávejte při tom zvuky letadla. Až bude půlka porce uvnitř melounu, zbytek si vyklopte do klína.

 

Příprava vozového parku

Vyměňte sporťák za rodinné combi. To upravte následovně: do CD přehrávače nacpěte minci. Do kastlíku uložte čokoládovou zmrzlinu. Do zadního sedadla důkladně vpracujte sušenky s náplní. Nakonec vůz objeďte hráběmi.

 

Noční hlídka

Dodržte tento časový rozvrh:

17:00 – 22:00     chůze po obýváku s pětikilovým balíčkem v ruce

22:00 – 23:00     spánek

23:00 – 01:00     chůze po obýváku s balíčkem

01:00 – 02:00     marná snaha usnout

02:00 – 02:45     vaření a pití čaje

02:45 – 03:00     spánek

03:00 – 04:00     zpěv ve tmě

04:00 – 05:00     spánek

05:00                    příprava snídaně s úsměvem na tváři

Opakujte každou noc po dobu pěti let.

 

Oblékání mundúru

Sežeňte živou chobotnici a síťovku. Máte pět minut na umístění chobotnice do síťovky. Pozor! Nesmí čouhat žádné chapadlo.

 

Úklidová jednotka

Pohovku potřete marmeládou. Za televizi strčte rybu. Naberte rukama hlínu a rozmažte ji po zdi. Vzniklé skvrny zamalujte pastelkou. Své oblíbené kousky oděvu polijte limonádou. Drobnosti ze zásuvek rozmístěte náhodně po bytě.

 

Nácvik komunikace

Všechno, co řeknete, pětkrát zopakujte. S každým opakováním zároveň zvyšujte hlasitost.

 

Výjezdní politika

Vytvořte nahrávku, na které někdo křičí „mamíííí“ v intervalech několika sekund. Pro oživení můžete přidat „tatíííí“ nebo prosté „uááá“. Poslouchejte ji při každé jízdě autem. (Nejprve je třeba vyprostit minci z CD přehrávače.)

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie