Zobrazit přihlášovací formulář

Objevte u svých dětí talent a přijďte do Draw Planet

  • Publikováno:


Máte doma dítě, které je umělecky zaměřené? Rádo staví, modeluje, vystřihuje? Objevte jeho talent a přijďte s ním na kurz kreslení do Draw Planet Praha.


Kreslení je nedílnou součástí dětského vývoje. Rozvíjí představivost, trpělivost i motoriku. Předchází mu rozvoj jemné motoriky, kdy se dítě snaží uchopit do ručky předměty jako dudlík, chrastítko apod. Když si tuto dovednost osvojí, přichází čas na první pokusy o kresbu.

Děti nejprve jen tak čmárají, prstíčky kloužou po papíře. Pak se snaží nakreslit postavu (zatím jde o „hlavonožce“), postupně se zdokonalují a kreslí tvary, zvířata, až dojdou k postavě s hlavou, krkem, rukama, prsty, nohama a dalšími náležitostmi.

Náš tip: Přečtěte si, proč učit děti kreslit?

Spoustu dětí ale kreslení přestane postupně bavit. Nedaří se jim totiž obrázek nakreslit přesně podle svých představ. Potřebují radu, názornou ukázku a povzbuzení. Žádný učený totiž z nebe nespadl, každý se to musel naučit.

Podporujte touhu po dětské tvořivosti

Samotný talent nestačí. Sice je dobrým předpokladem, bez píle a snahy to ale nepůjde. Důležité jsou i správné návyky. Děti se kreslením učí vyjadřovat. Osvojují si správný úchop tužky, který se jim bude hodit ve škole. Baví je malovat a chtěli by se tím třeba jednou živit? Přihlaste je na kurz kreslení, ať co nejdříve zjistí, jaký druh tvorby je láká.


Dětské kurzy kreslení v Draw Planet

Nabídka kurzů pro děti je poměrně široká. Kam můžete svou ratolest přihlásit?

Proč si vybrat právě kurzy v Draw Planet?

Kromě toho, že v ateliérech panuje pohoda, klid a lekce jsou plné zábavy, čekají tu na děti také milé lektoři, které je úměrně věku seznámí se světem umění, podají pomocnou ruku a poradí vždy, kdy je to třeba.

Výhodou také je skutečnost, že můžete děti do kurzu přihlásit kdykoli během roku, nemusíte čekat na začátek kurzu ani další pololetí. Každou lekci platíte zvlášť, takže když bude dítě nemocné a lekce se nezúčastní, vy o nic nepřijdete.



Co děti na kurzech čeká?

  • Budou malovat, kreslit, tvořit.
  • Vyzkouší si různé techniky.
  • Namalují pohlednici, komiks, vytvoří ilustraci.
  • Když to počasí dovolí, budou chodit i ven.
  • Poznají nové kamarády.

Víte, že kurzy kreslení jsou skvělým základem pro mnohá povolání? Když to dítě bude bavit, možná z něj budearchitekt, designér, ilustrátor, malíř nebo grafik. A ti se v životě neztratí.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie