Zobrazit přihlášovací formulář

Chci rodit po svém! Přidáte se k projektu časopisu Maminka?

  • Publikováno:
Chci rodit po svém! Přidáte se k projektu časopisu Maminka?

Každá žena by měla rodit tak, jak a kde se sama rozhodne, samozřejmě s ohledem na zdraví její i dítěte. Ani nastavený systém zdravotnictví, ani ostatní matky by její rozhodnutí neměly zpochybňovat nebo soudit. Přesně takové je hlavní sdělení celoročního projektu časopisu Maminka nazvaného Chci rodit po svém.

Rodit po svém pro nás v redakci neznamená, že vám poradíme jak na to. Ale ukážeme vám, co všechno je možné, co byste mohly chtít a jak toho případně dosáhnout. 

Poznaly jsme mockrát (bohužel i u některých odborníků), že respekt není samozřejmostí. Cítíme, že se některé mámy navzájem odsuzují za to, když to má některá jinak.

Ať už jde o zastánkyně přirozeného porodu, které mají potřebu řešit ženy, jež rodí s epidurálem, tak třeba mámy, které striktně za každých okolností odsuzují porody doma. Nechceme obhajovat domácí porody nebo před nimi strašit.

Nechceme hanit velké porodnice, protože to nemusí být intimní prostředí, ani vás do nich posílat, protože tu je to nejlepší vybavení "kdyby něco". Chceme vám pomoci najít vlastní cestu, díky které se budete mimo jiné cítit bezpečně. 
Protože těhotenství není nemoc! Porod je záležitostí respektu, pochopení a empatie. 

Nastavte si logo projektu na svém facebooku

Chcete se přidat k naší kampani nazvané Chci si rodit po svém! - není nic snazšího. Přidejte si na facebooku ke své profilové fotce logo projektu.  

Podrobnosti o projektu najdete v aktuálním čísle časopisu Maminka, které je ještě k mání na stáncích nebo si ho můžete objednat on line TADY Na titulce aktuálního čísla najdete dvě těhotné herečky - Anetu Krejčíkovou a Marii Doležalovou, které jsou patronkami kampaně.  

„Intuice je v mateřství nadevše. Ale uvěřit jí pod tlakem okolí je někdy strašně těžké,“ shodují se herečky a kamarádky Marie Doležalová 32) a Aneta Krejčíková (28). Jak se po svých zkušenostech s prvním porodem
připravují na ten druhý, který je za pár měsíců čeká? A co pro ně konkrétně znamená „rodit si po svém", tak, jak si samy přejí? To vše se rovněž dozvíte v rozhovoru v aktuálním čísle. 

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie